onsdag 30. januar 2008

Vinter...nei takk !

Har akkurat kommet hjem etter en biltur på glatte vinterveier og fortsatt lurer jeg på hva i all verden vi skal med vinter.
Hvis snøen hadde ligget i ro og alt hadde vært som på bildet til venstre,hadde det vært greitt,men her varierer det fra 10+ til 6-.Innimellom snøbygene har det striregna,så det er ikke rart at jeg drømte ei natt at det var flom,vannet sto jevnt med plena,og vi bor jo ikke akkurat i fjøresteinene heller.Var glad det bare var en drøm.

Sommermenneske som jeg er lurer jeg fortsatt på hvorfor vi har vinter,det er glatt og det er kaldt.For min del er jeg hverken født med piggdekk eller pels,så jeg er visst kommet på feil klode...her er så underligt.

Nei da er det noe annet å ligge i sola og dorme,kanskje jeg skulle vært katt? Så nå håper jeg at våren kommer grytidlig til nordvestlandet,så vi får rydde bort vinterklæne.Sender en vennlig tanke til flerbarnsforeldre og deres strev med våte vinterklær og snørrete unger,tro meg...som 5-barnsmor har jeg prøvd det :)






tirsdag 29. januar 2008

Hei,velkommen til min blogg !

Ja så ble det min tur til å kaste meg inn i bloggernes mangfoldige verden. Må innrømme at jeg i skrivende stund føler meg som en fisk på land,men men jeg får prøve og feile :) Rart med det der , man henger seg på teknologiens muliheter og jeg har funnet ut at både msn og nettby er utmerkede verktøy for å holde kontakt med venner og ikke minst de håpefulle.

Dette her er alså mitt "jordbærsted".
Jeg har også et annet ,i Alanya. Der kjøpte vi leilighet i 2004 ,syns ennå jeg kan høre jubelen fra ungene. Skal komme tilbake med bilder og beskrivelse senere.
Bortsett fra sol og varme, har jeg vel ingen lidenskapelige interesser,men er altetende når det gjelder sport, liker å strikke og lese,kort sagt en litt redigert utgave av et A4 format.