fredag 10. juli 2009

I min hage....

Det blir lite av nyanskaffelser i hagen, prøver mest å ta vare på det som står der fra før . Skulle hatt en skikkelig opprydding i alle bed, men jeg tror jeg utsetter det til neste år ...hmmmm. Etter å ha flyttet på noen rosespireabusker, fikk jeg plutselig mer plass, og ettersom jeg elsker roser, måtte jeg bare ha denne nydelige "Astrid Lindgren" rosen.
Ellers så har jeg ikke så mye å skrive om, dagene går, hodet er i en snev av feriemodus ,14 dager til Paradisets jr. er ventet,og litt over en måned til vi drar på "hytta".Denne uka var det faktisk første gang jeg var helt alene i huset noen dager(og netter) ,gubben var på jobb i Kristiansund og alle ungene har jo forlatt redet. Da ble kveldene fylt med lesing,strikking,pc og litt tv, litt uvant å være helt alene,men egentlig ganske greitt.

Neste uke er det Jazzfestival i Molde, så da blir det vel litt rusling for å se på folkelivet på dagtid, og så må jeg nesten ha en kveld der jeg kan slå ut håret,trolig på fredag...håper været blir bedre enn idag !
Ha en trivelig helg :)

2 kommentarer:

liven sa...

Nydelige roser hos deg Grethe:o)
Blir en flott sommer for deg nå da med barnebarn i vente og tur igjen:o)
vår yngstejente vendte nesen mot tyrkia igjen i dag...sammen med kjæresten!
De reiste uspes. og var havnet i Side. Håper de får det fint der....hun er den største Tyrkiafansen av oss alle!! Så tenker at hun egentlig håpte på Alanya da:o)Men men.....Har glemt å fortelle deg at vi traff Levent der nede. Han kjenner du vel??
bor jo her til lands nå men var nede på ferie og jobbet litt på memo's også:o)
ha en fin lørdagskveld Grete og nyt sommerdagene:o)

Anonym sa...

Du har noen flotte roser - så da er det vel ingen vits i å kjøpe nytt? Nå skinner solen igjen - og da blir alt straks MYE bedre! Håper den skinner hos dere også - og jazzfestival, det hadde vært noe! Sikkert herlig stemning i byen da! Kos deg videre med sommeren! Klem fra meg**