fredag 16. mars 2012

Mens vi venter på våren.....

Er det bare meg som trøbler for å komme inn på bloggen ? Jeg bruker vanligvis Internett Explorer, men skal jeg legge et innlegg i bloggen, må jeg inn på Goggle Chrome. Puh, si i bare...det var bedre før ! Derfor så blir det for tungvint ...og jeg blir irritert, er for gammel til stadige forandringer.....
Noe jeg derimot er jublende glad for, er den "snille" vinteren vi har hatt,og at våren er her,ihvertfall sånn omtrent da ! Hærlig når de første vårblomstene dukker opp, og har vel en forkjærlighet for de blå :)
Krokus og Gravmyrt, og snart blomstrer Scilla og Anemone....nydelig !
Strikkepinnene er stadig i arbeid.
Dette er "velkommen til verden gave" til en nydelig liten Viktoria.
Det er ikke alle som strikker, så jeg syns det er en glede å kunne gi bort noe hjemmestrikket.
Med en stor familie, så kan jeg jo alltids strikke sokker. Familiemedlemmene er jo i alle aldre,så uansett størrelsen på sokkene, så finner de noen trengende føtter.
Med dette flerfargede garnet,blir det jo rett så morro , selv om det er noe så kjedelig som sokker.
Litt forskjell på skostørrelsen.....

Selv om vinteren har vært helt etter min smak,temperaturmessig, så har vi hatt lite sol. For meg som går på solenergi, så starter jeg alltid dagen med å kikke ut i håp om blå himmel... Regn og storm har vi derimot hatt i søkk og kav, men det ladder ikke akkurat batteriet, så da blir det å finne frem nøklene til Begonia nr.4, bestille flybilletter og håpe på at snøen har tina i Alanya. Yr lover ihvertfall sol og gode temperaturer fremover.....der nede :)

Ønsker alle en flott helg !

1 kommentar:

Unknown sa...

Holiday homes in Alanya - Antalya (Turkey)

Properties in the Alanya region on The Turkish riviera.

Besides developing "holiday homes in Turkey", we provide real estate services within the EU standards and Turkish hospitality. Within our web page, you can search for "apartments" and "villas" covering Alanya-Antalya area where the sun shines 300 days a year! You will not find loads of properties for sale presented in our website, but carefully chosen, well managed, and good value investment properties for sale.“Investment properties for sale in Turkey". Please visit our website.

http://www.tweedehuis.com

Here you can find information about Property for sale Alanya with sea and mountain view, Apartments and villas.

http://www.tweedehuis.com
info@tweedehuis.com