tirsdag 15. juli 2008

Luftig fornøyelse på en tirsdagskveld

Beising av huset står på timeplanen , og i og med at det er såpass høyt under mønet og jeg ikke klatrer i stige, så må lasteren til gubben i bruk. Brukte den sist gang,men så var det HMS da... derfor så konstuerte min handyman sikring på skuffa, så nå er det sikkert å bli kjørt høyt opp. For å teste så stilte jeg og to av mine døtre, Linn og Tonje opp som prøvekluter, og så ble vi kjørt 12 m opp i luften.....
Huset vårt sett fra 12 meters høyde.
Utsikten var upåklagelig.
Tonje var ikke helt konfertabel med høyden, men mamma sto tett inntil hele tiden, det hjalp for høydeskrekken . Du vann over skrekken, Tonje.....flinke jenta:)
Gubben ble litt liten fra denne høyden(feil innstilt kamera også), men for en gangs skyld kunne jeg se NED på han, vanligvis så er det nesten et hode i forskjell...andre veien.
Og så har vi satt vin som er ferdig til å tappes på flasker. Fikk en prøvesmak på hvitvinen i kveld, øechlevekta var på -1,så den var helt perfekt. Den røde får vi smake imorgen...det skal jo liksom være sommer selv om det er sur vind og regn. Det er jo typisk det, nå når det er jazzfestival og vi for en gangs skyld er hjemme når det er jazz.
Ha en strålende fin uke!

3 kommentarer:

LoneK sa...

Oi, må si dere er tøffe, for jeg hadde vert kjemperedd hvis jeg hadde måtte vært med lasteren opp. Bakkeplan holder for meg...

Klæm

liven sa...

Wææææ.....dette hadde ikke jeg turd!!
Heldige du som skal til Oba!! Du må hilse til Jamal fra meg!! Han jobber i en sånn tur shop midt i Oba ca.......på samme side som kebab sjappen men nærmere Memos:O)

He is my brother:O)

Kos dere med vinen og nyt sommeren(?)

liven sa...

Jamal holder til rett ved siden av minibanken:O) sprø fyr.....
Hvis du husker det så si at du skal hilse fra kveitebollens søster!!
Kos dere med Moldejazz:O)