fredag 29. juli 2011

På godt og ondt ......Den siste uka har vært en annerledesuke, på godt og vondt ! 22 juli ble vår lille verden forandret, det som ikke skulle gå an,skjedde i all sin gru.

Opp i alt det triste skulle vi prøve å glede oss over at jeg og gubben hadde 23 års bryllupsdag den 23. Ettersom det var jazzfestival i Molde, hadde vi planlagt en kveld på byen,og da gjerne med middag , men lysten til det forsvant som dugg for sol,etter hvert som virkeligheten gikk opp for oss.
En liten tur på dagtid ble det da, og vi trodde jazzparaden som går hver dag i 12-tiden, var avlyst. Det var den ikke....bare helt annerledes. Det gjorde et sterkt inntrykk da de nærmet seg,med biskopen i front sammen Lionel Batiste , Jazzlogen spilte sørgemusikk og tror det var mange som hadde tårer i øynene, men det var en verdig markering.

Etter Rosemarsjen på mandag ,var det mange som la ned sine blomster ved Rosepiken på Rådhusplassen.

Dette bildet syns jeg er så vakkert! Jeg har lånt det fra nettet, håper det er i orden for Roger som har tatt bildet.
Tirsdag 26. fylte go'gutten vår ,Leon , 2 år. Sjarmisen elsker traktorer og biler,så det ble noen til i samlingen.....

På hjemmebane ser det ikke ut for tiden...mor skal ha mer veranda. Så da drar det ene med seg en del merarbeid og utvidede prosjekt, så nå får jeg 30 kvm mer veranda nede og 14 kvm utenfor loftstua. Plena ovenfor huset ble aldri brukt, så den ble tatt bort. Her skal vi legge belegningsstein, men det bli nok ikke i år...tror jeg.
Er så heldig at både senior og junior er maskinkyndige,så her er det ikke snakk om innleid hjelp.
Blir spennende fremover ettersom verket skrider frem. Får se hva vi rekker før den 18 aug., for da er det ferie igjen......

1 kommentar:

liven sa...

Hei Grete
Ja dette ble en rar uke...og tror de fleste har hatt det slik som du beskriver!
Det er bare slik at man ikke helt skjønner at dette har skjedd.....

Kos å feire lillegutten tenker jeg...en liten sjarmør :o)

Ønsker deg en fin helg...og håper på en tur til Oba i høst....kjenner at jeg vil!!!