tirsdag 29. januar 2008

Hei,velkommen til min blogg !

Ja så ble det min tur til å kaste meg inn i bloggernes mangfoldige verden. Må innrømme at jeg i skrivende stund føler meg som en fisk på land,men men jeg får prøve og feile :) Rart med det der , man henger seg på teknologiens muliheter og jeg har funnet ut at både msn og nettby er utmerkede verktøy for å holde kontakt med venner og ikke minst de håpefulle.

Dette her er alså mitt "jordbærsted".
Jeg har også et annet ,i Alanya. Der kjøpte vi leilighet i 2004 ,syns ennå jeg kan høre jubelen fra ungene. Skal komme tilbake med bilder og beskrivelse senere.
Bortsett fra sol og varme, har jeg vel ingen lidenskapelige interesser,men er altetende når det gjelder sport, liker å strikke og lese,kort sagt en litt redigert utgave av et A4 format.

7 kommentarer:

NinaS sa...

Velkommen til Bloggeland da, mamma!!
;)

Grete sa...

Hihi takk!:)

Trønderpia sa...

Måtte se innom jeg også, etter å ha lest i Nina`s blogg, at mamma`n hadde flyttet inn i Blogglandia.
Så koselig da :)
Håper du kommer med noen spennende avsløringer om Nina nå da, mørke eller pinlige hemmeligheter som hun ikke har fortalt om i bloggen sin... :)
Velkommen til Blogglandia!

Alex sa...

Velkommen mamman til Nina ;) Nettopp flyttet til blogglandia selv...2 uker. Og det er så ARTIG !!!

Anne-Berit sa...

Hallo,og velkommen til Blogglandia.Fant deg gjennom Ninas blogg,og jeg håper du også kommer til å synes at det er helt topp å være med på denne *galskapen*.Man treffer så utrolig mange hyggelige mennesker gjennom bloggingen,og selv om man kanskje aldri VIRKELIG treffer noen av dem,så føler man jo at man blir litt kjent likevel.Gleder meg til å bli bedre kjent med deg.Ha en flott onsdag:)

Aina sa...

Heisann og velkommen:0)

Jeg er en til av de nyskjerrige som besøkte Nina, og ville bare titte innom og hilse på.
Her er det mange utrolige koselige mennesker, inspirerende sider, morsomme historier og trivelige kommentarer, så du vil nok trives tenker jeg.
Ha en fin onsdag!

Klem fra Aina...reserve Kleiving:0)

Grete sa...

Tusen takk alle sammen for hyggelige velkomsthilsener.Det skal bli hyggelig å bli "kjent" med dere etter hvert.:)Når en er halvveis til 110,så trenger jeg litt tid til å sette meg inn i saker og ting...men det kommer vel.Ha en strålende dag! :)