tirsdag 12. januar 2010

Noe å glede seg til....

I år har vi hatt skikkelig gammeldags vinter. For meg som er et utpreget sommermenneske, så kan jeg styre begeistringen,for marerittet er å finne bilen sånn som dette..... Nå har jeg (etter å ha snakket med store bokstaver!!) fått tildelt halvparten av garasjen,så nå slipper jeg å spa snø og skrape is ihvertfall.

De siste dagene har jeg vært sofaliggende med forkjølelse og feber så jeg har hatt god tid til å drømme meg noen måneder fremover. Når sant skal sies, har jeg ikke vært skikkelig sjuk siden februar 2001, så det var vel sannelig på tide å oppgradere immunforsvaret litt.
Det beste med vinteren er sporten på tv,så nå går jeg inn i et forhåpentligvis et stort hurrabrus ! Ellers så kunne vinteren vært 2 dager for meg...julaften og 1. juledag.
Vel kan det være vakkert om vinteren....

....Men jeg gleder meg til at de første snøklokkene titter frem....da nærmer våren seg :)
Det er mye å glede seg til dette året også ....
Noen turer til sørlige strøk må vi jo ha....batteriene må laddes for å holde ut vintermånedene.
...og så må vi ha oss noen turer på sjøen. Gubben og sønnen vår har kjøpt ny båt, så nå blir det mange turer på sjøen...får vann i munnen når jeg tenker på fersk småsei..... Blir kjekt å kunne ta med barnebarna på fisketur...ta med boller og kakao og skikkelig kose oss !
Jeg håper på en fin sommer, med sol om dagen og regn enkelte netter. Gleder meg til å kunne nyte synet av utsprungne roser og kjenne den deilige duften av de.
Tenk å kunne sette seg på verandaen om kvelden med et glass hvitvin.....

Ja vi har mye å se frem til , enn så lenge får jeg bare kose meg med dagliglivets små gleder.....

3 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

*Sukk*
Ja, den sommeren....
Druknet liksom i fjor, den.

Flotte bilder under her også!
Klem!

Anonym sa...

ER du syk da, stakkar? Det hører vek årstiden til, men hyggelig er det ikke. Håper du kvikner fort til! Enig med deg, blir utrolig lei av denne snøen, selv om jeg slipper og prakkes med nedsnødd bil. Men, snart er januar ferdig, og da er det ikke sååå lenge til vår igjen! Ha ei fortsatt fin uke! Klemmer**

liven sa...

Heisann Grete!
Håper du er kommet deg nå!!
Gleder meg til vår og sommer jeg også!! Men siden vi er nå i januar så er jeg glad for det fine været vi har!!
Synest det er pyton med regn og klink is....som det pleier å være på denne årstiden!!
Herlige bilder...og kjenner suget i magen når jeg ser stranden i Oba :o) Ikke så mange måneder igjen nå....sånn ca 5 :o)
Ha en fin kveld