tirsdag 5. januar 2010

Vinterlandet...

Når snøen laver ned, er det ofte problem i byer og boligfelt...hvor skal man gjøre av den..? Hos oss har vi heldigvis ikke det problemet...egen laster til snørydding og et hav av plass til å rydde bort snøen på. Har lenge tenkt å benytte meg av lasteren for å ta bilde av huset vårt fra "luften", men uten sikring kunne jeg ikke 12 m opp,så det ble med det halve....Vinter har vi ihvertfall så det monner, og kaldt er det også...12-14 minus er kaldt her i den rå luften.
En nydelig dag for fotografering , og jeg slo meg med gubben da han hadde et ærend i forbindelse med en jobb.

Jendemsfjellet, denne lett kjennelige "sukkertoppen" av et fjell, som jeg har som nærmeste nabo.
Her er utsikt fra Ergan i Bud....nydelig solnedgang.
Litt av fiskeværet Bud.
Frostrøyken lå som et teppe på sjøen....det er lenge mellom hver gang det er -10 der ute i havgapet!Her er det meldt kaldt vær fremover...det blir vel mest inneliv på meg , men med så mange flotte motiv i vinterlandet , skulle jeg ønske jeg hadde et skikkelig kamera ....da hadde det blitt flere fototurer.

2 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Det er bra vakkert på deres trakter også, ja. Norge er et vakkert land. Men altfor kaldt for øyeblikket etter min smak:) Nydelige bilder du har tatt, det blir spesielt vakkert med denne frosten. Håper du har fine, varme dager til tross for polarværet! Klem fra meg**

Nina i Paradiset sa...

Så mange flotte bilder, mamma! :)