søndag 4. april 2010

Våren er HER !!

En dag igjen av påska, en fin påske med endel sol innimellom. Her ha vi tatt det helt piano,med en blanding av hagearbeid ,verandakos og besøk av/til familie og gode venner. Endelig har den etterlengtede våren kommet,og skjærtorsdag brukte vi en del av dagen til rydding i hagen. Her har ALL snøen smelta og jeg syns jeg hører gresset gror. Vårblomstrene spretter opp både her og der,og lyser opp med sine hærlige farger.
Ikke alle er like heldig med en snøfri hage...vi var nemlig i Paradiset i dag,og Nina spadde snø for harde livet...det har sin fordel å bo ute ved kysten :)
Nå ønsker jeg meg maaaaaaaaaaaange soldager, men Yr.no er ikke enig....det får holde med sol i påska.
Ihvertfall skal jeg NYTE morgendagen ,mest på verandaen,men jeg må vel rusle litt rundom også,kanskje det dukker opp enda flere vårtegn.

Ønsker alle en riktig flott 2.påskedag!

3 kommentarer:

asbjørg sa...

Så masse fine vårtegn hos deg!I mine bed er det lite blomstring enda,men idag har jeg funnet BLÅVEIS.
Ha en fin siste dag i påsken!

liven sa...

Heisann!!
Nydelige krokus hos deg!! så bra å høre at det har vært litt fint vær hos deg innimellom!! Det unner jeg deg :o)
I dag skinner solen inn her......nydelig!! Eneste bakdelen er at jeg ser de skitne vinduene.....men det kan de være litt lenger! I dag vil jeg være i hagen!!
Ha en fin dag Grete

Anonym sa...

Så deilig å se disse bildene. Nå er det vår på ordentlig - og jeg kan tenke meg du nyter det til fulle! Kos deg videre mens sola enda er på plass. Klemmer**