torsdag 24. juni 2010

halvveis til jul.....

Da har sola snudd og ....vi går mot mørkere tider. Ennå har vi ikke hatt sommer, men håper at vi har den tilgode. Hittil har det vært både vått og kaldt her, så nå fortjener vi ærlig talt litt varmere vær. Aldri har vel syrinen og andre blomster vært tregere for å spinge ut i fullt flor, men hvem vil ut til 9 grader og regn ? Jeg håper vendepunktet kom i går på St.hans-aften. Etter vi hadde spist hjemmelaget rømmegrøt, tok vi med oss grillmat til bålbrenning sammen med resten av bygdefolket....veldig koselig ! Kvelden var varm og fin, en topp kveld uten knott og mygg. Som en god avslutning på kvelden, koste jeg og gubben oss med et lite glass konjakk på verandaen i de sene kveldstimer.

Med lave temperaturer ute, ventet jeg en stund med å henge opp blomster ute på verandaen, det har ikke bare vært kaldt,men regnet har til dels silt ned...og da gidd ikke jeg å pynte opp ute.
Elsker den knallblå fargen på lobeliaen........
Ønsker meg tørt vær fremover, det er så mye som må gjøres . Stadig noe som skal beises, bed som skal lukes og 1000 andre gjøremål, men alfa og omega er oppholdsvær, fruen går ikke ut når det regner....da kryr det av knott eller smekke som vi sier.
Bare været blir varmere nå,så har vi mye å glede oss til, grilling og familiekos, Moldejazz, og ihvertfall to turer til Alanya i løpet av juli-sept.......joda livet er hærlig tross alt !

3 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Godt det er masse å glede seg over, selv om været ikke alltid er det beste:)

God helg.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Halveis til jul, og enda har vi ikke hatt fnugg av sommer! Men jeg lever fortsatt i håpet, til tross for at det røyner kraftig på innimellom...Blir så giddaslaus - jeg sitter her og skal vaske hus, men det er dette å komme i gang...Nydelig farge på lobeliaen, ja. Jeg har forresten nettopp reddet mine uteplanter fra nok en drukningsdød. NÅ VIL VI HA SOL!!! Ha ei fin helg, til tross for skyer og regn. Klem fra meg**

xxxl sa...

Hei :) kjeme kjekt at du tok turen innom bloggen min igjen..

Ja den er litt rar denne sommeren vi har i år.. lurer litt å når det blir skikkelig sommer jeg da ...

Nyter nå uansett dagene da.. det blir vell sommmer i år også..

Fine blomsterbilder du har.. har nesten ikke planta ut noe som helst i år jeg da..

Skal innom Sletta en tur i morgå tenkte jeg... må vell prøve å få tak i noe å ha i kassene / krukkene i alle fall..

Tenke av og til å det når jeg kjører innover til Elnesvågen .. skal tro hvor du bor ?.. hehe

Ha en fin tirsdag :):)