søndag 13. juni 2010

Dette kaller vi kvalitetstid !

Vel tilbake til gamlelandet etter en svipptur til sydens sol og varme. Det var ikke så veldig varmt i Alanya ,men sammenlignet med nordvestlandet var det jo kokvarmt. Vi har ihvertfall fått ned tempen de siste dagene....9-10 grader....jaggu snakker vi om sommer. Det mangler ikke på motiv.....skulle så gjerne hatt et skikkelig kamera....sukk !
Planter som vi kjøper som små potteplanter, er jo store trær der nede......
Vi dro på båttur en dag. Kvelden før spurte gemalen om jeg ikke skulle ladde kameraet, men trodde det holdt jeg :(.... Tok bare noen få bilder før kameraet blekket ut ,typisk ! Heldigvis så hadde Mona fullt batteri og tom brikke, så hun tok vel 200 bilder ,...ihvertfall. Så der kan jeg plukke ut de jeg vil ha. Skal høre på gubben neste gang.....
Turen startet ved havna og gikk vestover langs kysten med flere badestopp.
Turen var på 5 timer og var inkl. lunsj og drikke. Deilig å ligge på soldekket med en Efes .....
Jeg greidde til og med å sovne, det var bare såå behagelig. Heldigvis så var ikke båten vår en partybåt, der folk danset på dekk og musikken sto på full guffe.


Nytt av året var en spillemann som satt rett utenfor gjerdet vårt på mandagsmarkedet, kanskje han kjedet seg mellom kundene......
Slangeshowet kan jeg styre meg for,liker overhodet ikke slike dyr. Takk og lov for at damen holder seg unna meg, men det er jo nok av folk som vil klappe og kjenne på slangen, men IKKE meg...nei takk !
Det blåste litt disse dagene, så det var for store bølger for meg på stranda, derfor ble det kos og trim i bassenget på Begonya...hærlig !

Jeg hadde vel knapt logget meg inn på pc'n, før Ving sine sider var besøkt,og ny tur under planlegging. Blir vel i juli/august tenker jeg.....fortsetter været slik som nå,har jeg vel frosset lenge nok da :)

3 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Herlig!!!! Godt å tine opplitt.

liven sa...

Heisann grete
ja nå er det vår tur :o)
og jeg tenker det ikke blir særlig plagsomt!
skal notere det stedet jeg...og SKÅL :o)

alanyabazaar.com sa...

Holiday homes in Alanya - Antalya (Turkey)

Properties in the Alanya region on The Turkish riviera.

Besides developing "holiday homes in Turkey", we provide real estate services within the EU standards and Turkish hospitality. Within our web page, you can search for "apartments" and "villas" covering Alanya-Antalya area where the sun shines 300 days a year! You will not find loads of properties for sale presented in our website, but carefully chosen, well managed, and good value investment properties for sale.“Investment properties for sale in Turkey". Please visit our website.

http://www.tweedehuis.com

Here you can find information about Property for sale Alanya with sea and mountain view, Apartments and villas.

http://www.tweedehuis.com
info@tweedehuis.com