mandag 27. desember 2010

Vi nisser, vi nisser , vi gjør så godt vi kan....

Julen har så mange ingredienser, juletre , julemat og julepynt . Noen har hvit jul, mens andre pynter med rødt. Selv har vi nesten bare røde kuler på treet og syns det er fint for oss,....og så har vi mange nisser...... Sjefsnissen står høyt plassert over alle andre. Den kommer helt fra Røros,og føler seg sikkert helt sjef da den utvilsomt var den dyreste i innkjøp.
Noen av nissene hjelper til å holde kaffen varm og pryder våre koselige Paul Bonner krus.....
mens andre sover seg igjennom julen.
Noen bærer preg av god appetitt....
mens noen bare ler av det hele :)
Kjøkkennissen passer på at mor slipper å stå alene med all maten....
og stornissen drømmer seg bort til Nisseland.
Noen prøver å klatre.....
mens andre har klart det ,og henger høyt over peisen....
Det blir mye rødt i julen ja, så derfor ble det for det meste hvite julestjerner i år. De er mer tidløse, så når julen er over ,bytter jeg bare bort de røde pyntekrukkene med hvite....så har jeg blomster ut januar ihvertfall,hihi !
Vi har hatt fullt hus hele julen,med mye god mat og julekos, men nå er det nesten bare jeg og gubben igjen.....egentlig godt med litt fred og ro også...kanskje jeg begynner å bli gammel ?

Ønsker alle en fredfyllt romjul !

4 kommentarer:

Asbjørg sa...

Oi,her var det mange koselige nisser,de hører med.Har mange engler i tillegg jeg,men de fleste av dem står jo fremme resten av året også!
Vi har også hatt familiemiddager,men nå har det roet seg,godt det også!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så koselig med mange fine nisser :)

liven sa...

Heisann Grete!
håper det står bra til....og at du klarer å holde varmen !!
Koselige nisser hos deg :o)
Ha en fortsatt fin romjul....og kos deg !

Haugene sa...

Heisan.

Ser du har en såkalt Rørosnisse (han som sover) Jeg har prøvd å finne flere av disse, men lykkes ikke. Du vet ikke hvor de kan være å få kjøpt? Ser at den har et merke, men klarer ikke å lese det på bildet.. Noen mulighet for at du ville sett litt på det, og kanskje gi meg en tilbakemelding på hva som står der? Kanskje det er mulig å spore opp produsenten.. Jeg kan også nåes på einar.haugen@akzonobel.com om du finner noe til meg..

Mvh Einar Haugen.