tirsdag 12. august 2008

Litt fra Mavi Kent Sitesi

På "hytta" vår i Alanya har vi en lett blanding av norsk og tyrkisk interiør. Alle møblene har vi selvfølgelig kjøpt der nede, men alle tekstilene har vi tatt med fra Norge. Alle gardinene kommer fra Kid, og de ble tatt med dit ned flere måneder før vi flyttet inn. Alle er holdt i lyse farger,ingen mørke dystre som stenger alt lys ute...Soveromsgardinene stenger ihvertfall ikke lyset ute så gjennomsiktig som de er, men når vi legger oss for å sove, er det jo bekmørkt allikevel...og om morgenen skinner ikke sola inn,til det står den altfor høyt på himmelen.
Kjøkkengardinene syns jeg passer veldig godt til et kjøkken i sydligere strøk, og med brikker i samme mønster på bord og benk så er jeg fornøyd med resultatet.
Må atter en gang vise frem deler av taket. Har ikke vært og studert det på nært hold,men det ser ut som gips .

Lurer på om disse rosettene også er av gips...eller det er "fake",hmm.
Ikke å legge skjul på at jeg liker blomster og romantikk. Da vi skulle kjøpe middagsservise,falt jeg for dette med disse søte blomstene.Kaffekoppene vi valgte var veldig enkle , men kaffen (medbrakt fra Norge) smaker fortreffelig i dem.
Fikk noen krus av Nina, som hun syntes passet godt til leiligheta. Siden kjøpte jeg flere som vi har tatt med nedover, for jeg og gubben bruker stort sett å drikke av krus, kopp og tefat blir bare brukt når vi har gjester. Askjettene har vi også fått av Nina...de ble fordelt på to turer p.g.a. vekten, vi pleier alltid å få oransje lapper med "heavy weight"på koffertene, hehe.

Dette yndige salt og pepperbøsse settet står kun til pynt i skapet på stua
Ennå kunne jeg tenkt meg mer stæsj og bilder på veggene, men det får komme litt om senn.
Nei nå er det sengetid snart, er ennå litt vrangsnudd etter ferien. En riktig God Natt !

6 kommentarer:

david santos sa...

Really beautiful!!!!!!!!
Have a nice Day.

liven sa...

Heisann!!
Så fine bilder fra hytten!!
Nydelig listverk:O)

Tror nok at jeg gikk forbi leiligheten på min morgentur jeg..........

Elisabeth sa...

Her var det mye fint. Stilig tak i "hytta" deres. Bilder er vel intet problem når dere har Nina? Hun er jo så flink å male. Har et par bilder av henne jeg også.
Salt- og pepperbøssen var kjempesøte.

Vi drar ut med båten i kveld, så jeg vil ønske dere ei god helg!

Gerd, p, sa...

Kor fint du har det på" Hytta"Grete Koselig buavindu.listverk,fine kjøkkengardiner.nusselig middagsservise.Eg og Marita skal ein svipptur til EvaBritt i kveld.Lisa kommer i morgen,da er vi sammen alle mann,det skal bli kjekt.Kommer oppatt Lørdag for da skal eg i 4o års dag. Ha ein fin helg da Grete.P.S har ikke hørt noe om klubb,vet du hvem sin tur det er?

S10ne sa...

Ser utrolig fint ut hos dere! Tyrkia er ett fantastisk ferieland!
En ting jeg lurer på som kanskje du kan hjelpe meg med, hvordan er det å feriere i Tyrkia i oktober? Har dere vært der så sent før?

Lemi sa...

nydelige tyrkia.. svigers har leiighet i manavgat, vi har bare vært der en gang foreløpig, men d bir nok flere etterhvert.. taket er likens i demes leiighet.. trur d e gips.. gulvet e og kjempeflott.

turkcelle baylan hayata!
;)