mandag 29. september 2008

En svipptur til sol og varme.

Vi har vært en liten tur på "hytta" igjen. Været på denne tiden kan være litt "bob-bob",og det fikk vi erfare første dagen. Ikke bare regnet det men det var vel årets regnskyll. Plassen utfor leiligheten sto under vann , og brannvesenet fikk et svare strev med å tømme butikker og underganger. Tordenværet var litt for nærme etter min smak, men det sto heldigvis ikke så lenge på. Btw :vi fikk jo god hjelp ovenfra til å vaske verandaen da :)
Dagen etter skinte sola igjen, så da fikk vi vel bare unne dem denne regndagen ettersom det var 5 måneder siden sist at det regnet.
Gjesten vår:)
Gubben oppdaget denne lille firfisla på soverommet...den hadde freidig spasert inn gjennom vår åpne soveromsdør. Undertegnede nektet selvfølgelig å gå til sengs, i frykt for å bli spist, så gubben og datter Linn fikk fanget den i en eske og geleidet den ned på markplan. Liker å få besøk, men de med to føtter er å foretrekke.
Linn som elsker slanger,fikk maset seg til et slangeshow på Memos. Selv er jeg langt fra begeistret for orm, så jeg sitter helt stille og håper på at jeg er usynlig.
Linn derimot ,liker disse , i mine øyne , heslige dyrene ,og kunne sikkert tenkt seg og hatt en selv. ....da hadde hun ikke fått besøk av meg.
Ramadan:
Hele september måned har de hatt Ramadan, eller Ramazan som de sier der. Det betyr at de må avstå fra mat og drikke ( og sex) mellom solopp-og solnedgang. På slutten av måneden feirer de Ramazan festival og i den forbindelse lager de kaker av forskjellig slag som de deler ut. Vi fikk besøk to ganger av beboere i blokka som ville gi oss kaker. Begge deler hadde fremmede smaker , men var nydelige hver på sin måte.
Litt trist å dra derfra og tenke på at det blir mange måneder til neste gang ,mai kanskje.
Å gå av flyet på Værnes lørdag kveld ble en ufyselig opplevelse...6 + og piskregn , snakker om å komme ned på jorden igjen med et plask !

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Takk for kommentar og velkommen hjem.
Kjedelig vær her hjemme nå, men vi får trøste oss med at vi har hatt en fin sommer og en god start på høsten. Liker ikke nysnøen som siger nedover fjellsidene nå om dagen. Jeg HATEER snø og kulde.

Gerd, p, sa...

Velkommen hjem igjen til gammle lande da.Har hatt besøk på sove rommet ser eg,he he liker ikke sånne krypdyer eg heller.PS Disse bildene av turen vår ,er tatt med kamra. Var det du som skal ha klubben?

liven sa...

Heisann!!
Velkommen hjem igjen da!!
vi var på slangeshow i fjor på Memo's..........synest disse slangene er sååå ekle!!

Vi må vel snart bestille vår tur.....det blir nok i juni vi reiser!!

Liker ikke høst og vinter noe jeg heller du!!
Jeg er sommerjente:o)
Men det gjelder om å holde humøret oppe!!

Ha en fin tirsdagskveld:o)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Å hjelpe meg - slanger - hadde ikke turt å se på de en gang jeg, er bortimot hysterisk, ifølge fammen her, når det gjelder disse dyra...
Da er det bare å "komme" seg igjennom vinteren - til neste års sol...

Ha en koselig slangefri dag og uke...

LoneK sa...

Hei og takk for sist!
Det ligger noe lite til deg inne hos meg.

Garden Angel sa...

Hei på deg!
Må være deilig å ha et feriested i varmere strøk:)
Har vært i Tyrkia et par ganger. Den ene gangen var vi på et slangeshow på hotellet....usj a meg sier nå jeg også;)
Var livredd da ungene ville ta bilder sammen med slangemannen...iiiik

Det er en utrolig flott gjeng du har!
Så mange herlige barn, svigerbarn og barnebarn! Du er heldig!
Ser dessuten at du har samme roseserviset som jeg har(kjøpt på Skeidar). Og her sitter jeg og drikker "Cafè Caramel" som du også hadde med i det innlegget;)hihi
Ha en fortsatt fin uke!