onsdag 15. oktober 2008

15.oktober for 10 år siden,ble en dag der sorg og glede gikk hånd i hånd. Min mor hadde vært skrøpelig en tid og vi såg hvilke vei det gikk. Samtidig gikk min datter Nina gravid, og jeg ventet i spenning til å få mitt første barnebarn.Om ettermiddagen den 15.10.98 ble Nathalie født...og samme kvelden døde min mor.
Vi tok en tur på kirkegården,jeg og to av mine døtre ,for å tenne lys og minnes mine foreldre.
Ettersom det mangler noe stuegolv i Paradiset hos Nina, var det jeg som skulle lage bursdagselskap for Nathalie.
For å gjøre det enklere for de som kom fra jobb, tilbød jeg meg å lage pizza til alle sammen dvs 12 stk. Alltid like populært med mammas pizza, men det hadde vært nok med 3 stk da:)
Vi måtte pynte litt i anledning dagen!
Tvillingene følger spent med når storesøster skal åpne gavene !
Bursdagskake ble det også....rosa drøm.
Tenk at Nathalie allerede har blitt 10 år, tiden går fort.
Vi ble 18 til kaffe, så da folket var gått og jeg hadde fylt i oppvaskmaskina, var det tid for å slenge føttene opp i sofaen og slappe av,puh!
I morgen er det på'n igjen...klubb denne gangen. Regner med at det dukker opp 8-9 skravlesyke damer, ja det pleier å være høy stemning disse kveldene. Noen av oss har vært med fra -73, men det er like trivelig å møtes .
Ønsker alle en fin kveld:)

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Både glede og sorg på samme dag, men det er jammen en spesiell dag da. Søt kake, forresten.
Pappa døde for nesten 10 mnd. siden, men det er nesten så jeg ikke tror det ennå. Tenker lissom at han kommer vel snart hjem... Byttet ut lyset på graven i går (har et med batteri), men det er helt uvirkelig å se navnet hans på den gravsteinen. Det er ikke til å forstå.
Vel vel, slik er livet. Det er ikke alt som er så greit å forstå. I morgen er det fredag, så jeg ønsker deg god helg jeg!

Lanita sa...

Glemmer ikke den dagen så lett nei. Er så utrolig glad for at jeg tilfeldigvis var hjemme da!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Den dagen vil for alltid være spesiell for dere. Dette er livet, fødsel og død - det fikk dere oppleve på en og samme dag. Spesielt. Men så fin bursdag du stelte i stand! Laget du 12 pizzaer???? Hvor tager så de overskuddet fra? Og klubb dagen etter - er imponert, jeg - enkelte bare orker alt! Håper du har ei fin helg, Grete - med avslapning, god mat og drikke:) Klemmer**

liven sa...

da ble det bæde en sorgens dag og gledens dag!! Må være en veldig spesiell dag for deg dette!
fikk litt gåsehud her......

Så snill bestemor som lager i stand besøk til jenten.....og masse god mat!!

ønsker deg en fin kveld og søndag:o)

Elisabeth sa...

Ligger noe til deg i bloggen min!

Gerd, p, sa...

sorg og gleder går hånd ihånd,ti år siden ,ja ein merker det på ungane har blitt store,sånn er livet.Det var vel stas å få hjemmelaget pitza,mange munner å mette når alle er hjemme du og.Søt kake du har bakt til NATHALIE.Ho har blitt ei stor pie no.GRATULERE PÅ ETTER SKUDD DÅ.