torsdag 23. oktober 2008

Award og hobby

En av mine hobbyer er håndarbeid. Har vel det i arv fra min mor, og den arven er jeg glad for. Kunststrikking er noe jeg lærte meg i "voksen" alder, og det ble etter hvert mange brikker,duker og løpere, hvor mange vet jeg ikke. Noen har jeg selv,noen har jeg gitt bort i gave og noen har jeg solgt.
Siste årene har det ikke blitt så stor produksjon akkurat, men da Tonje spurte om jeg kunne strikke en brikke som hun skulle gi sine amerikanske "besteforeldre"til jul, svarte jeg selvsagt ja. Ikke noe storarbeid, bare 85 omg.,så det skal være snart gjort.Ler litt av gubben når han kikker på mønsteret og innrømmer at han ikke forstår bæra :)Men det er bare å følge mønsteret nøye og holde tunga rett i munnen.

Slik blir den når den blir ferdig oppstrekkt, ca 35 cm i diam.

Lesestoff er også et must i mørke høstkvelder. Skulle vel egentlig ha lest noe dypt og seriøst, men i og med at det er så mye elendighet rundt om i verden og med sorg og ulykker i nærmiljøet som opptar tankene, kan det være godt med litt enklere og lettlest stoff. Har lånt hele serien med Arvesynd samtidig som jeg leser to etterhvert som de kommer ut(ja,en av dem er min søsters) Husmorporno blir det kalla, men skitt au.....Ibsen er hvertfall ikke et alternativ:)
Flere av disse seriene er fra "gamle dager" og en får litt innblikk i hvordan det var rundt på gårdene, huttemegtu for noen forhold enkelte kvinner levde under ! Tenke på hvor godt ihvertfall JEG har det.....glad jeg lever i et moderne samfunn!

Så vil jeg takke Elisabeth for en hærlig Award , godt å vite at noen setter pris på og liker det jeg skriver i bloggen. Det blir mest om hverdagsting og hendelser i min hverdag. Tusen takk til Elisabeth!
Hehe,det er omtrent som å se meg , med PC og kaffekopp, men UTEN hårruller,der går grensen!


Takk til dere som er innom , legg gjerne igjen en liten hilsen ! Ønsker alle en fin torsdag!

Ingen kommentarer: