mandag 18. mai 2009

17.mai 09...en hærlig dag!

Her på nordvestlandet har vi hatt en fantastisk flott nasjonaldag, strålende sol og varmt som en sommerdag.Nå er det ikke så hektisk lenger...ingen som MÅ opp tidlig. Idag så var det faktisk ingen andre enn jeg og gubben hjemme, og vi skulle ikke rekke noe som helst. Alle som har hatt speidere vet at klokka ringer tidlig den 17. , men den tiden er over....nå kan vi gjøre som vi vil. Men 17.mai handler også om tradisjoner ,bl.a. fotografering. Etter å ha trukket pusten dypt inn og hatt igjen siste hekten i vesten på bunaden (må visst gjøre noe med det der),måtte vi finne frem kameraet og forevige de bunadkledde nok en gang. Nest eldste datter, Linn, kom hjem for å få hjelp til søljer og mansjettknapper....og hun ble så fin i bunaden jeg sydde til konfirmasjonen. Har forresten sydd min også ...og til mine tre andre døtre til konfirmasjonen.
I år ville jeg være der barnebarna var, på skolen til Nathalie. Det er første året de feirer her,etter å ha flyttet fra Trøndelag, så jeg syns det var virkelig kjekt å få se dem på nasjonaldagen.

Nest yngste datter,Tonje, har vært rødruss...en rolig en i så måte. Ser ikke det helt store i å feste halve mai, da hun har samboer og liker seg best hjemme i armkroken til Alex. Hun har akkurat kjøpt seg bil ,og er ikke lite stolt.

Vil til slutt gratulere Alexander Rybak med en overlegen seier i MGP, den gutten har tæl, håper han ikke mister "fotfestet"...noe jeg tror han ikke gjør ! Skikkelig gla'gutt !
Ønsker alle en flott mai-uke !
4 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Tusen takk for Tyrkia-gavene!
Sitter og spiser knekkebrød med syltetøy nå. Mmmmm...
Og passet perfekt med krem til leggene mine bla. (og A. sine røde skuldre! ;) )
Flotte bilder fra i går! :)

liven sa...

Heisann Grete og takk for efesene....kjente at jeg var litt svimmel her i uken ja:o)
Fantastiske bilder hos deg....du er så flink til det!!
Godt å høre at russefeiringen har vært rolig for dere da....jeg har russ i huset til neste år!!
Ja nå er det under en måned til vi drar nedover....varme, sol. god mat og efes....juhuuu

Ha en flott uke:o)

Elisabeth sa...

Godt at du er tilbake. Har savnet innlegg fra deg. Innom og sjekker hver dag vet du...
Flotte bilder fra gårsdagen. Fine farger.

Husker godt min egen russetid i 1994. Jeg var singel, så det ble noen fester på meg, men ikke noen våkennatt eller nakenbading. Ikke noe for meg nei...

Kos deg i sola, Grete. Håper vi får se noen bilder fra "hytteturen" også KLEM!

disa sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫