søndag 31. mai 2009

1.pinsedag...ut på søndagstur

Blir vel egentlig lei av å bare nyte verandalivets gleder, så idag ville vi dra på picnic ,med kaffe og grillmat. Bestemmelsestedet var i første omgang, Atlanterhavsveien. Hadde sett for meg en stille plett,der jeg og gubben kunne slappe av, uten en masse andre folk. Nordvesten ville det ikke sånn...det var langt ifra bikinivær der ute, det blåste som bare det. Så det ble bare frem og tilbake over bruene på jakt etter et stillere sted. Storseisundbrua er et nydelig stykke arkitektur. Her fotografert på vei mot Averøya....
og her på tilbaketuren. Egentlig dårlige bilder, men det beste jeg fikk til gjennom frontruta.
Der hav og himmel møtes.....utenfor er det bare havet så langt øye kan se.
I enden av Atlanterhavsveien.
Vi har en perle av et friluftsted ved Langvatnet. Dit dro vi da vinden formelig blåste oss inn fra kysten. Da vi kom dit ,var det en masse unger som badet...men det så ikke videre varmt ut, så vi prøvde oss ikke på det nei. Et minus var at kommunen ennå ikke hadde slått gresset, men jeg håper de snart gjør det ,for det er virkelig et flott sted vi har der.
Det ser ut som vi har plassert grillen midt på "plenen", men det var laget til en grue der, et perfekt sted for vår transportable grill. Det smakte virkelig godt med grillmat, og jeg og gubben koste oss skikkelig.
En sten er ikke bare en sten, hvis en ser litt nøye etter.
Vel nede på det medbrakte teppet , kom smørblomsten veldig nærme.

Det er ikke vi som har parkert langt uti utmarka, det er bare gresset som er langt. Håper kommunen har funnet frem klipperen til neste gang vi tar oss en tur , mye finere med nyklippet plen .

Ønsker meg sol i morgen også! Solong!

3 kommentarer:

liven sa...

Nydelige bilder hos deg Grete...både i dette og i innlegget under:o)
Fantastisk natur dere har!!
Med slikt vær som vi har hatt nå er det bare til å nyte!!
Her blåste det også i dag men sol er det!!!
Har prøvd å få litt underlag til turen jeg da!!!!
ha en fin uke Grete:o)

Elisabeth sa...

Kjempefine bilder. Kan ikke huske sist jeg kjørte over atlanterhavsveien...
Har vært herlig med noen "sommerdager" nå.
I morgen skal jeg på Skoften ilag med en flokk fruer på jobben som skal delta på Jentebølgen den 10. juni. I REGNVÆR :-(

-Mitt lille rede- sa...

Heihei!
Fine bilder med deg, som alltid. Deilig med et avbrekk til Alanya tidligere her da, dere er heldige som har den plassen :-)
Ha ei fin helg, og vi får krysse fingrene for at været blir LITT bedre en det er akkurat nå.