fredag 10. juli 2009

I min hage....

Det blir lite av nyanskaffelser i hagen, prøver mest å ta vare på det som står der fra før . Skulle hatt en skikkelig opprydding i alle bed, men jeg tror jeg utsetter det til neste år ...hmmmm. Etter å ha flyttet på noen rosespireabusker, fikk jeg plutselig mer plass, og ettersom jeg elsker roser, måtte jeg bare ha denne nydelige "Astrid Lindgren" rosen.
Ellers så har jeg ikke så mye å skrive om, dagene går, hodet er i en snev av feriemodus ,14 dager til Paradisets jr. er ventet,og litt over en måned til vi drar på "hytta".Denne uka var det faktisk første gang jeg var helt alene i huset noen dager(og netter) ,gubben var på jobb i Kristiansund og alle ungene har jo forlatt redet. Da ble kveldene fylt med lesing,strikking,pc og litt tv, litt uvant å være helt alene,men egentlig ganske greitt.

Neste uke er det Jazzfestival i Molde, så da blir det vel litt rusling for å se på folkelivet på dagtid, og så må jeg nesten ha en kveld der jeg kan slå ut håret,trolig på fredag...håper været blir bedre enn idag !
Ha en trivelig helg :)

3 kommentarer:

liven sa...

Nydelige roser hos deg Grethe:o)
Blir en flott sommer for deg nå da med barnebarn i vente og tur igjen:o)
vår yngstejente vendte nesen mot tyrkia igjen i dag...sammen med kjæresten!
De reiste uspes. og var havnet i Side. Håper de får det fint der....hun er den største Tyrkiafansen av oss alle!! Så tenker at hun egentlig håpte på Alanya da:o)Men men.....Har glemt å fortelle deg at vi traff Levent der nede. Han kjenner du vel??
bor jo her til lands nå men var nede på ferie og jobbet litt på memo's også:o)
ha en fin lørdagskveld Grete og nyt sommerdagene:o)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Du har noen flotte roser - så da er det vel ingen vits i å kjøpe nytt? Nå skinner solen igjen - og da blir alt straks MYE bedre! Håper den skinner hos dere også - og jazzfestival, det hadde vært noe! Sikkert herlig stemning i byen da! Kos deg videre med sommeren! Klem fra meg**

disa sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片