onsdag 1. juli 2009

Late sommerdager

St.Hansdagen,den 24 juni fylte tvillingene i Paradiset 6 år. Det var en perfekt dag for hageselskap, solskinn og massevis av deilige varmegrader. Bursdagsbarna hadde først barneselskap og det tæret litt på kreftene, for da vi kom var de helt utslitte. Skulle liksom ta en masse bilder, men det var vel ikke dagen for posering,slitne som de var. Ettersom været har vært helt fabelaktig nå i over ei uke, blir det ikke tid til å sitte med pc og blogging. Vi har stort sett tilbrakt dagene og kveldene utendørs, og vi har gått rett fra verandaen til senga. Det er slik vi vil at sommeren skal være, så vi nyter den som best vi kan. Søndagen frykta vi at det kunne bli en smule varmt på terassen, så vi tok med grill og picnicutstyr til Langvatnet. Mange hadde tenkt samme tanken og det ble ganske mange folk etterhvert.
Koselig at Tonje og Alex også dukket opp, de bor jo ikke mer enn 10 min. biltur unna.
Tror det blir et godt blåbærår, og i år så er de også veldig tidlige.
Yndlingsrosen min: Tornerose

Denne Flammentanzrosen var noe av det første jeg satte i jorda da vi bygde hus. Nå har den vokst seg opp gjennom terrassegulvet ,noe gubben er litt lunken til...ville vel helst fjernet den tenker jeg, men jeg syns den pynter opp.... så den er fredet ,basta!
Håper det er flere enn meg som kan nyte sommerdagene, vet aldri hvor lenge finværet varer :)

3 kommentarer:

liven sa...

Hei Grete:o)
da var vi vel hjemme fra Oba!!
har hatt en fin ferie og truffet masse kjentfolk!!selvfølgelig også felles kjente:o)
ser dere har hatt deilige dager hos dere også!! nydelig blomstring hos dere!
her står også masse roser i blomst:o)må ut å knipse litt i morgen!1
ha en fin torsdag!!

Anonym sa...

Ikke rart man blir sliten etter en sånn feiring - men de var sikkert bra fornøyde, også:o) Deilige dager nå ja - og at det varer så lenge, veldig herlig! Er mest utendørs etter jobb jeg også - noe annet går jo ikke an! Kos deg videre - og du har nydelige roser! Klem fra meg**

Elisabeth sa...

Nydelige roser. Her nytes også dagene og kveldene utendørs. Sitter ute og blogger med min nye bærbare ;-)
Herlig med sommerbrun hudfarge, man føler seg mye mer fresh da.

Kos deg i sola, Grete