tirsdag 17. februar 2009

Goodbye vinter......


Så kom regnet....I dag er det rett og slett drittvær. Måtte hente "emoen" på bussen idag,og snakk om sleaføre! Noe som heter at det blir værre før det blir bedre,og slik er det idag. Priste meg lykkelig over å ha 4hjulstrekk, likevel gikk det i sneglefart. Får håpe det blir bart etter veiene nå da, for sørpe og is er jeg ikke spesiellt gla i.I Ellos var det her om dagen gratisgave til de som sendte inn bestilling , 4 kruser og 4 skåler. Benyttet meg av dette og fikk da disse , som er greie å bruke til frokostblanding, grøt eller dessert. Ikke ekte porselen akkurat, men de holder så lenge de holder.

Rosene fra morsdagsbuketten synger på siste verset, men ved å kutte de helt ned og sette de i en skål ,så ble levetiden slettes ikke så verst...og så minner disse fargene ,sart rosa og lime, meg om VÅR.
Har noen gode dager,meg-sportsidioten! Med flere VM så gjør det ingenting hvordan været er ute. I dag ble det nok en gull til Bjørndalen som sikker mange vet er skiskytter.

Har det inntrykket av veldig mange av dere gleder seg til tirsdagskveld og "Frustrerte fruer" på TV. Jeg for min del gleder meg mer til å se de frustrerte herrene på Husøy i "Da damene dro"
Her får vi hærlig nordlandshumor , og det burde da jeg ha greie på ,da jeg er gift med en nordlending.Både jeg og gubben sitter og humrer over de forskjellige situasjonene som oppstår.Humoren er ganske typisk, som f.eks i begynnelsen da mannfolka satt og prata om hvordan de ville bli uten kvinnfolk , sitat:
- Det er jo det vi kommer til å savne, det å bli avvist.
- Vi kommer til å savne den kalde skuldra vi får når vi kommer smygende om natta.
Får nå håpe at det var bare på skøy, for jeg tenker de syntes det var godt å få tilbake to busslass med damer etter endt serie. Så kl 20.00 da sitter vi benket, jeg og gubben. Frustrerte fruer har jeg ennå ikke sett,da sitter jeg med hodet i PC, bok eller strikking.

Ha en flott tirsdagskveld !
5 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Du, disse mannfolka på Husøy er dødskule. Det bare MÅ jeg se - og i dag er det et problem, for jeg skal ut med damene på jobben. Må da gå i reprise en dag?? Jeg ser FF også, jeg er en uforbederlig TV-slave, skjønner du. Og sportsidiot, DET er jeg ihvertfall, ser alt jeg kan om vinteren - og skiskyting er favoritten. Heia EMIL! (han kommer nok sterkt tilbake). Så du er ikke alene, Grete! Fin kveld til deg - her laver snøen ned, i mengder. Usj.

liven sa...

Heisann!!
Ja her har det også regnet....så har det snødd....regnet...og nå snør det ute:(
synest "Da damene dro"
er morsomt........spesielt å se hvordan de tar seg ut nede på Malta.....hehe :o9
Men du må se på "fruene" også:o)

Ha en fin kveld Grete:o)

Elisabeth sa...

Hm, kanskje jeg må se "Da damene dro" neste gang. Har ikke sett den ennå. Går det i reprise?

Elisabeth sa...

GOD HELG, Grete

liven sa...

Hei!!
Innom for å ønske deg en fin helg Grete:o)