lørdag 14. februar 2009

Valentines Day

14. februar er Valentines Day, noe min mann synes er noe amerikansk tull....så derfor blir det nok ingen hjerter og roser på meg :) Det er nok helst de yngre som gjør dette til en tradisjon, og spesiellt jentene som ønsker at denne dagen skal bli noe spesiellt.

Ihvertfall vil jeg ønske alle en riktig flott helg ...og en fin Valentinesfeiring for dem som lever sammen med en som er romantisk nok for roser og hjerter.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Aldri fått noe jeg, heller - men det har ikke vært noe savn. Nå har jeg ingen som kunne gitt meg noe heller, så det er like greit at jeg ikke har vært vant til det:) Og du; du er da vel ikke for gammel til å pixle?? Hørt sånt tull da!!! Hvordan grafikkprogram har du? Jeg anbefaler PSP til pixling, og så er det lurt å starte med outlines, som du finner når du surfer rundt på nettet. Jeg har mange, bare si fra, så kan jeg maile til deg. Ha en fin, helt vanlig lørdag! Klem fra Randi**

Nina i Paradiset sa...

Hehe....
Min romantiker har kappet til hylle over kjøkkenbenken i dag, og to over dørene, samt bygget snøhule til ungene mens vi var borte. Ingen roser, men det holder! ;)
Hyllene varer lenger!

Klem!

Elisabeth sa...

Ingen Valentinesfeiring her heller du. Fikk jo roser, pysj, skjorte og ny stereo til bilen på morsdagen, så det får holde

Klem