mandag 2. februar 2009

Et lite pust av vår....

Disse små rosa skyene bar bud om en strålende dag på Nordvestlandet.
Her hos meg har sola nettopp begynt å vise seg etter nesten 2,5 mnd uten sol. Høye fjell mot sør gjør at vi ikke ser den mellom 14.nov-26 jan.

I solskinnet i dag, så måtte jeg bare ut å lete etter vårtegn. Himmelen var knallblå, og det var deilig å rusle en tur i hagen.


Det begynner å spire og gro, her er det Schilla som titter opp.Blåveisen er også veldig tidlig,så det er vel ikke lenge til den står i blomst.Ja det er deilig nå når dagene begynner å bli lengre, sola "tar" litt i solveggen og det begynner å "røre" seg i beddene. Ennå er vi vel ikke ferdig med snø og is , mars bruker å være en snømåned her, men jeg håper det ikke kommer så store mengder. Er og forblir et sommermenneske , men vi bor jo tross alt langt nord på den nordlige halvkule, så litt realistisk må en nesten være. Ååå , jeg gleder meg til å ta frem grillen og solstolene på verandaen, da kryper jeg ut av hiet jeg også, da begynner "livet" for meg.


Ønsker alle en strålende uke.


4 kommentarer:

liven sa...

Hei Grete:o)
Ja det må jo være fantastisk å se solen igjen:o)
Herlige bilder hos deg....og så godt når man ser at det begynner å spire:o)
Er som deg jeg.......sommerjenter:o)

Nydelig vær er det hvertfall og lysere er det også....så vi får nyte det og vente på snøen som nok helt sikker kommer :(

Ha en fin kveld og ny uke:o)

Elisabeth sa...

Åhh, så godt det er å se tegn til vår!
Fortsett med det er du snill.

Klem

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Å, det må være godt å se solen etter så lang tid i "mørket"! Tenk at det begynner å spire nå - ikke lenge til vi kan sitte utendørs uten å fryse vettet av oss. Håper jeg:) Nydelige bilder, Grete - som alltid! Klem fra Randi**

Nina i Paradiset sa...

Har du sol i dag også du, kanskje??
;)
Overskyet her.
Måtte hente Nathalie på skolen for hun var så syk at hun holdt på å dø.
Vel hjemme, kommer spørsmålet: skal vi pursle, lage smooties eller hva???
Hmmm....