fredag 5. juni 2009

Junihelg.....

De siste dagene har ikke minnet mye om at vi er kommet til juni måned. Her har regnet høljet ned ispedd en og annen haglbygen, og gradestokken var nede i 3 grader for et par netter siden . Vi ligger med vid åpen verandadør i hele sommerhalvåret , og det skal bli temmelig kaldt før den blir lukket...ikke før vannglasset på nattbordet frys, tøff ja!
I dag har været vært litt lettere, sola har vært litt på besøk, men innimellom så har det kommet ei og annen regnbyge. Er drittlei nå, og ønsker meg tørt vær,for nå er det absolutt vått nok.
Blomstene er standhaftig og står imot regnværet....men blomstringstiden blir betraktelig kortere, og fortsetter det slik, går det ikke mange dagene før Rosehagtornen min blir helt brun.
Så nå håper jeg på en helg med oppholdsvær, utelivet frister, ja da mener jeg verandaliv og hagearbeid ,ja ja, jeg går ikke av veien for en øl på et utested heller jeg, hvis noen inviterer. Håper også at det blir vær for grilling , og at det går an å sitte ute på kveldstid ...uten lue og votter.

Ønsker alle en hyggelig helg !

4 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Jeg har plantet rosehagtornen min i dag, etter ett år i potte!
Nå får vi se om den flytter mange ganger før vi blir ferdige her....

Har du mye rosa småhjerter, forresten?? Flyttet fra mine jeg.

Anonym sa...

Været er bedre, men sommer er det fortsatt ikke. Men, det snør iallefall ikke lengre, som det gjorde på hytta vår på tirsdag (i Meråker). Håper du får luftet deg litt på verandaen i helga, det er jo det man skal gjøre om sommeren! Jeg sitter og håper at det skal holde seg oppholds så jeg kan spasere ned til byen etterpå, istedenfor å ta buss. Ut på livet, sjø! Fin helg videre!

liven sa...

Hei Grete:o)
Nydelige blomsterbilder hos deg:o)
Her er det sol men man blir ikke særlig varm i 15 grader!!
Ønsker deg en fin uke:o)

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片