fredag 4. september 2009

Nye ervervelser....

Jeg hadde bursdag den dagen vi dro på ferie, derfor hadde jeg bedt familien på pizza kvelden før. Nesten alle var her,så 4 store pizza gikk med. Tonje og Alex kom med denne flotte orkideen, og heldigvis sto den like vakker da vi kom tilbake etter 14 dager.
Nina vet hva jeg liker, så jeg fikk dette på etterskudd da vi kom hjem igjen. Den lille muggen var riktig så nydelig syns jeg :)
Jeg trengte virkelig nye briller, og Ahmet var ikke tung å be da jeg trengte skyss til optikeren. Etter hans utsagn valgte jeg briller fra øverste hylle, hehe, ja så billige var de ihvertfall ikke, men det er vel ikke å forvente med 3 styrker (- o +)
Jeg trengte også ny "hverdagsklokke" , så iogmed at gubben også fylte år der nede, kjøpte vi klokker "til hverandre".Jeg liker dem litt store, så det var denne som falt mest i smak. Nekter å gå inn på sånne "rælbutikker",men inne i Alanya er det også butikker med faste priser, jeg foretrekker sånne.
Foruten briller og klokke, så trengte jeg også ny "vinterparfyme" og valget fall på Roma, passelig voksen til meg :) Ellers så ble det handel med mine barn/barnebarn i tankene, så alle de fikk litt "bygodt" som jeg kaller det. For meg er det viktigere å gi til andre...jeg har alt jeg trenger...alt utenom god helse.

Ha en god helg !

2 kommentarer:

liven sa...

Fine gaver Grete:o)
Ser du skal selge leiligheten....håper det går fort og kjapt!!!!
ha en fin helg:O)

Gerd, p, sa...

Her var mange fine gaver,klokke,det må ein ha ,det er så mange fine klokker,kjøpte meg ei litt stor klokke eg og ,rett før eg reste på ferie,med Eva.Brillene såg no veldig fine ut da, og det må også ha.kjempefint vær ute igjen,det er noe som daler ned fra himmelen drittttt. p.s.skal dere selge leligheten.?