torsdag 24. september 2009

Tidsfordriv i høstværet.

Jeg har vært forferdelig slapp med bloggen i det siste, både med kommentarer og innlegg. Tror regnet har tatt nuven av det meste hos meg, vind liker jeg , men regn......uff!
Heldigvis så har jeg sansen for strikking og hekling, før broderte jeg også endel, men det har blitt mindre av det siste årene.
Ettersom Nina skal starte butikk, tenkte jeg litt salg da jeg fant frem strikkepinner og heklekrok. Jeg hadde noe restebomullsgarn, men litt supplering måtte til. Det har jo blitt så populært med hjemmestrikket kluter og håndklær, og heklede grytekluter varer jo i all evighet.
Fester en liten rose på det meste...som et bumerke

og oppservante lesere kan se en rosa G inne i rosa( da skulle dette bildet hatt en omdreining så det hadde blitt vannrett ) Ihvertfall kjekt å ha noe å ha i hendene når regnet høljer ned...her har det kommet snart halvmeteren siste måneden.

I dag er det fårikålens dag, men ettersom vi hadde det på søndag...og tirsdag, tenkte jeg som vi gjør på disse trakter...torsdag og balldag :) Og jeg vet at sønnen i huset tar seg en tur hjemmom på middag, syns jeg hører han :Åh ball !

Ha en fin nesten-helg-torsdag !

6 kommentarer:

liven sa...

Fine saker du strikker Grete!!
Strikke som bare det her også:o)

Ha en fin torsdagskveld:o)

Lisa Caroline sa...

så fint! så flink du e Grete! i skulle ha lert me å strekka i au.. men i hekkje tålmodighet ;)

Nina i Paradiset sa...

Kjempefint!!
Skulle ha snudd bildet da! ;)
Kan du sende bilde over sånn at jeg også får blogget de, eller vil du bare at jeg skal linke deg??
;)

Grete sa...

Nina: det pussige er at i mappen så ligger bildet rett vei...hmm. Vet ikke hva som er skjedd,men kan sende det til deg...kanskje det bare snur seg automatisk i Cyber space....? :)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Hei grette! Tusen takk for de gode ordene du la igjen hos meg - jeg blir varm om hjertet av dere gode medbloggere, det hjelper MYE på grå dager med så gode tilbakemeldinger. Og så flink du er da! Skikkelig fine kluter, ekstra fin med den lille blomsten på, et lurt varmerke du har laget der:) Det regner fortsatyt, så det har kanskje blitt flere kluter? Ha ei fin helg, min venn. Klem fra meg**

Elisabeth sa...

Så koselig! Har vært veldig slapp med blogginga jeg også, men skal prøve å skjerpe meg nå :-/