tirsdag 1. september 2009

Tilbake til hverdagen.....

For andre gang i år, vendte vi nesen sørover igjen. For min del tror jeg det var tur nr 15 til Alanya. Først skulle jeg og gubben være ei uke alene, så skulle Tonje og Alex komme nedover og være der siste uka sammen med oss.
Det ble sent før vi kunne låse oss inn i leiligheta,tror klokka var nærmere 5 ,så den påfølgende mandag føltes ut som en heidundranes dagen derpå, utrolig hvor sliten en blir av å reise! Måtte en tur på markedet da for å handle grønnsaker,men ellers så ble det en rolig dag på varandaen.
Etter så mange ganger nedover,begynner jeg å bli mektig lei maten, så det ble endel suppe til lunsj....posesuppe spises bare på ferie, aldri hjemme.
Måtte selvfølgelig få med meg minst en solnedgang, her fra taket på blokka.

Sjøen var ikke like badevennlig alle dagene, og enkelte dager var det røde flagget oppe. Da holder jeg meg på land, og heller tar en rask avkjøling i dusjen.
Gubben og Alex er ikke så skvetne, men kommer man seg først uti, så er det ofte roligere lengre ut.
Satt en stund i strandkanten i sjøsprøyten for å kjøle meg ned , men ble litt baktung ,hehe. Rart hvor sand og stein finner veien både her og der :)
26.august hadde gubben bursdag, og det måtte jo feires med en bedre middag på stamrestauranten.
En liten fugl hadde hvisket dem i øret om bursdagen, så kelnerene hadde ordnet med kake til "bursdagsbarnet"

Kjempegod sjokoladekake !
En kameleier pleier å rusle rundt i Oba med sin heller slitne kamel. Gikk på den bommerten for noen år siden og lot to av ungene sitte på den mens jeg tok bilde av de....han skulle selvfølgelig ha penger for det, husker ikke hvor mye det var,bare at jeg syns det var dyrt. Siden har vi sett en annen vei når vi har møtt han. Hadde han sett at jag tok bilde,hadde han sikkert kommet over veien for å kreve penger....
Vi kom 10 min. for sent opp på borgen til å se sola gikk ned.....

Utsikt over Alanya Harbour og Østre stranda .
Memos Restaurant sender alle norske fotballkamper....noe som passer meg bra.
Søndagen var ferien over for denne gangen,også for Tonje og Alex . Flyet deres gikk vel 1 time før vårt, så vi tok samme bil til flyplassen. Det er vel noe i det at: borte bra,hjemme best...hadde det bare vært litt bedre vær her hjemme så !

4 kommentarer:

Anita Ukkelberg sa...

godt å se at dere har hatt det kjekt på tur.. Den "kamelfellen" gikk vi også på i Kemer. Velkommen hjem!:)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Å, nå hadde det gjort seg med en sydentur! Ute plaskregner, tordner og lyner det - skulle mye heller vært på en hvit sandstrand i dette øyeblikk. Får nyte dine bilder i steden, de er så flotte! Heldig dere som har "hytte" i syden! Velkommen hjem igjen, lurte litt på hvor det var blitt av deg* Fin onsdag! Klem**

Gerd, p, sa...

Gratulere med overstått dag Grete!!!!.Dere har hatt en fin tur ser eg.vi feiret bursdagen til Sandra på forskudd vi.så ho blei også omsvermet,med sjokkoladekake å det heile.Det er no kjekt å komme hjem igjen,eg gledde meg til å få se de to hjemme igjen.Men neste år skal Leon og lisa være med.Det var to fine bilde av forelskede par såg eg,De gjær godt med sommer å sol veit du.

liven sa...

Heisann og velkommen hjem!!
Tenker dere har hatt det flott ja....og deilig med sommer!!!!
Artig å se bildene dine.....steder som jeg har sett mange ganger etterhvert:o)
Emrah ser sliten ut synest jeg....hihi. Begynner å bli sent i sesongen nå!!
Mine svigerforeldre er i Oba nå...for første gang!!
Og de liker visst helst å spise på memo's :o)