mandag 23. august 2010

14 dager i solen.....

I Begonia har vi kort vei til alt..... Kort vei til butikker,
og kort vei til sjøen og stranda.
Og dessuten har vi veldig kort vei til stamrestauranten Memos som ligger rett over gata. Før var det et ork å gå hjem om kvelden, men nå føles det veldig behagelig å kun krysse gata for å komme hjem.....passer meg ypperlig !
Verandaen er som skapt for meg,med formiddagssol og sol til halv 7 på kvelden. Etter en dag på stranda eller ved bassenget, er det deilig å kunne slappe av...med kaffe og cognac,med føttene på rekkverket og skikkelig kunne nyte feriemodusen .
Eller som her...å spille på det mannlige klaviatur....vi kjeder oss ikke i det hele tatt.Til opplysning så er det vann i glasset...bare så det er sagt :)
Koselig å be folk på nystekte vafler,og Ismet er intet unntak, han elsker våre norske vafler.
Det jeg liker minst med Alanya ,er bølgene ,som av og til er litt store. Jeg liker IKKE bølger, kanskje fordi jeg har kjent hvordan det føles å bli dradd utover,en guffen følelse.
Så når vi er på stranda,blir det helst solseng og lite bading. Noe jeg heller ikke gjør, er å kjøpe noe av den typen her...guri meg for noen priser!
Endelig har vi eget svømmebasseng,og det er der jeg trives best. Ikke så veldig flink å svømme fort, men flyter som en dupp,noe gubben vet hva kommer av,hehe!
En dag ved bassenget er et skikkelig latmannsliv....men kan en bedre ha det ? Men svømming er jo perfekt trim også, så det blir jo pleie av både sjel og legemeHovedinngangen vår ...trenger jeg å si mer ?For oss som liker fotball, er det intet problem,alle norske kamper blir vist på restaurantene. Interessen er vel langt over middels blant kelnerne,og de gjør sitt ytterste for å gjøre gjestene tillags.
Levent er jo trønder, så det er jo naturlig for ham å bruke RBK -drakt,...jeg er jo halvt, så jeg godtar det ,hehe !
Etter 14 dager i solen, var det å vende nesa hjemover igjen.
Neste tur er allerede kjøpt, så nå blir det 1 måned hjemme før vi atter kan slenge føttene på rekkverket og nyte kveldssolen og noe godt i glasset på verandaen,adresse Begonia 4.

2 kommentarer:

Laila Anita sa...

Ser at Nina skal nedover nå. Venninna mi Nina her i Florø skal være på Green Garden i to uker fra neste helg og Anita (hun i Mahmutlar) drar sammen med ei venninne + to til, til Tyrkia på onsdag. Så nå blir jeg mutters alene her!

liven sa...

Nå fikk jeg litt "hjemlengsel" her....åååh sa jenten min da hun så bildet av Levent :o)
Mine svigerforeldre er der nede nå....og tror det var rimelig hett!!!
Er litt redd bølgene jeg også Grete...har blitt dratt under!
Men er det rolig bader jeg masse.....og han typen ja.....han vet å ta betaling for sine saker!!!
Ha en fin ny uke :o)