tirsdag 5. april 2011

Frustrert frue......

Så har jeg det stadig tilbakevendene problemet, når sola begynner å ta og fruen skal ha seg ny bikini. Det får meg nesten til å bli furie, for jeg blir så eitrende sinna over utvalget. Har et kanskje litt stort forbruk av bikinier, men med så mye sol og bad, holder de ikke stort mer enn en sesong. Jeg har lett på nett til øye ble stort og vått etter noe jeg likte, men det er helt håpløst ! Hadde jeg brukt 75B , så hadde det ikke vært noe problem, men jeg må nok lengre opp på skalaen og da blir utvalget slik ..... Hærlig....? not ! Når kroppen ikke er fin, skal ihvertfall bikinien være det ! Hallo ! Hvor er designerene ? Det går ikke an å selge noe sånt ? Enklere når både alderen og fettprosenten er lengre nede på skalaen, da kunne vel jeg også spradet rundt i en liten hvit en.... eller sjarmert strandløvene innpakket i gull :) Jeg fant EN jeg syntes var knallfin....men den eksisterte kun på headeren og ikke på salgsiden, SELVFØLGELIG ! Ettersom jeg ikke fant noe på nett, jo rett skal være rett,jeg fant en til 800 kr som var fin,men prisen ?...hmmmm, så da blir det å tråle det som finnes av butikker i Molde og håpe lykken står meg bi . Kan ikke forstå at det skal være så vanskelig å produsere fint badetøy ! Mannen i huset ser på frustrerte fruer, men det står jeg over...er frustrert nok selv jeg ! Ha en fin aften !

3 kommentarer:

Ehra sa...

Med din eminente pinneføring foreslås egenkreert utgave i strikket eller heklet bomull. Pent, passe og akkurat slik du vil ha den :)

liven sa...

Uff ja....bikinikjøp er pyton!!
Sist jeg kjøpte var det en fra Triumph....de har mange fine og ikke er de så dyre heller!!
Lykke til....og det er jo ikke lenge til du skal i solen igjen heller!!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Å kjøpe bikini er det aboslutt værste av det værste! Lykke til, sier jeg - misunner deg ikke tråling etter det plagget - men misunner deg at du helt sikkert får bruk for den i løpet av våren/sommeren:) Fortsatt fin kveld til deg! Klem**