onsdag 26. mars 2008

Dagen idag.....

Dette her er faktisk himmelen idag , knall blå og uten en eneste sky. Etter en heller begredelig påske, med kun en eneste dag med skikkelig "verandavær",våknet jeg i dag opp da sola tittet inn gjennom soveromsvinduet. Hærlig!


Jeg kunne ikke dy meg ,men måtte ut og forevige den knallblå himmelen som slett ikke er hverdagskost her på nordvestlandet.

Ennå ligger det snø på bakken,men den håper jeg smelter fortere enn svinnt, for nå vil jeg ha VÅR.


Jendemsfjellet er et vakkert skue,hvertfall med blå himmel i bakgrunnen .

I kråa utenfor soverommet vårt har vi stående ei putekasse. Her er det deilig og lunt på tidlig sommermorgener, og her er det jeg og gubben pleier å kose oss med dagens første kaffekopp ,før han drar på arbeid. Her prater vi om løst og fast ,om ikke vi akkurat løser verdenproblemer, så er den stunda der gull verdt.....vi kaller den "kvalitetstida vår". Kanskje det også blir en liten flørt på morgeskvisten :)

I dag så var det første gang i år at jeg tok med frokosten ut i det fri , og det var deilig å sitte der i nesten total stillhet, ikke et menneske eller bil å høre, bare en og annen fuglen som også likte sola. Nei,nå må jeg en tur ut igjen....må bare nyte fineværet ! Ha en solrik og strålende dag alle sammen !

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så søte dere er, du og mannen din. Det er viktig med sånne stunder i hverdagen for å holde vedlike kjærligheten.
Selv har jeg vært på fjelltur i dag, og hadde jeg hatt barnevakt så lenge jeg ville, så hadde jeg nok sittet der ennå. En fantastisk dag rett og slett som jeg kommer til å leve lenge på!

Gerd, p, sa...

Morgen stund har gull i munn,koselig da.Takk for sist.Ja vi har hatt noen fine daga no ,ein må nyte det så lenge det varer ,ha ein fin kveld.

Lene sa...

Mmmm, høres veldig koslig ut da! Enig med Elisabeth her :-) Viktig å ta vare på de små øyeblikkene i kvardagen. Gleder meg veeeldig til snøen forsvinner nå, og jeg kan ta frokosten med meg ut i sola og til vi får litt mildere vær.