torsdag 13. mars 2008

MUSIKK OG BLOMSTER

Endelig...endelig har vi smakt på våren de siste dagene, med temperaturer opp i 13+. Da jeg var ute å kjørte idag, tenkte jeg over hvor himmelvid forskjell det er på vinter og vår. Deilig å kunne kjøre på bare tørre veier uten å ergre seg over is og slaps. Når jeg kjører bil i solskinn så MÅ jeg bare ha musikk, tøff musikk...så takk til Radio 1FM. Slik også idag, opp med takluka og opp med volumet. Vel er jeg langt over halveis til 100...men kan vel få være litt våryr for det. Egentlig så er jeg en veldig romantisk person, og det er ikke med måte hvor mye hjerte og smerte en sang kan inneholde....men akkurat i bilen der ordene ikke kommer så godt frem , så må det være noe med futt i, akkurat som andre ungdommer:)
Se hva jeg har i hagen, Blåveis...i mine øyne den vakreste av alle vårblomster. Sender en vennlig tanke til Nina i Trøndelag der ho ennå strir med vinter. Som sikkert mange vet står ho i kø for å bli ekte Romsdaling igjen, vil tilbake til mildere vintre og sjøluft...og en ting til ,her hos trengs minimalt med vanning i hagen om sommeren...Vårherre ordner opp med det..lett.Joda nå kommer krokusene for fullt , så nå må det vel snart tas et skippertak ute, er ikke sånn utpreget hageentusiast, men elsker blomster.
Er veldig glad i blå blomster......
Håper finværet holder seg , både kropp og skjel trenger litt sol nå...lei av å være gusten-grå i ansiktet. JA, jeg er et sol og sommermenneske hvis noen skulle lure på det. Ha en fin dag...snart helg igjen, palmehelga er rekordtidlig i år, så jeg får kjøpe påskeliljer i år.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Tusen takk for at du har tatt deg bryet med å hjelpe meg med animasjonsproblemet mitt. Da fant vi hvertfall ut at det mest sannsynlig er bildet det er noe galt med, ikke oss (",)
Spørs om det er for stort.

Å ja, sol, bil og høy musikk. Love it!

God helg til deg og dine.

NinaS sa...

Å, jeg har da blomster jeg også!
FROSTROSER!!!
*urgh*!
Bedre lykke neste vår, tror jeg!