mandag 3. mars 2008

MaviKent Sitesi Block A

MERHABA !

Har lyst å vise frem litt av vårt andre "jordbærsted . I 2004 kjøpte vi ei 90 kvm. stor leilighet i Oba 2,5 km øst for Alanya. Med kjøkken,stue, 2 soverom,bad og et ekstra toalett , har vi god plass.
Et ekstra pluss er vår store veranda på 35 kvm, ut dit har vi utgang fra alle rom, og det er der vi holder til når vi ikke sover lager mat eller dusjer.
Kjøkkenet er akkurat passe stort, vi har alt vi trenger og det er veldig greitt med oppvaskmaskin....vi har jo ferie ! Litt uvant med
vaskemaskin plassert der, men blir vant med det etter hvert,syns
det er greitt, så blir d mer plass på badet også. Vi pleier å vaske klærne etter hvert...og kletørken er jo bare en drøm, fønvind meste delen av tida.

Stua er vel "minimalistisk", gidder ikke å ha så mye å tørke støv (sand) av, for sanden åler seg inn over alt. De to sofaene kan vi slå ned og bruke til senger, så alt i alt har vi sengeplasser til 8.

Spisebordet kan vi også dra ut,så vi har spiseplass til mange gjester.
I Tyrkia er det mest populært med mørkt treverk og "glorete" farger
så når jeg ville ha kremfargede vegger og lyse møbler ,ble jeg kikka litt rart på....nordmenn er rare!

Alle møblene kjøpte vi på ett sted, veldig enkelt for vi kunne velge fargene selv på bestilling..no problem my friend! Det var selvfølgelig spennende å se hvordan det ble i virkeligheten.
Ble gledelig overrasket da vi kom til den nyoppussede leiligheta og oppdaga at det var stukkatur i takene i alle rom.
Deilig å våkne om morgenen og det første du ser er det fine taket, virkelig noe å hvile øynene på. Bildet over er fra over verandadøra på soverommet vårt. Egentlig så skal gardinene gå fra tak til gulv, men mine medbrakte fra Norge var ikke lange nok til det, så derfor så ville jeg ha gardinstenger. Resultatet ble lysere og lettere...liksom mere feriepreg.
Det er jo akkurat det vi ønsker og vil ha i Oba...Ferie med stor F.
Etter hvert så kommer det vel mer av både bilder og stæsj, men vi har det ikke så travelt med det...vi trives med akkurat slik vi har det.

3 kommentarer:

NinaS sa...

Bestille flybilletta TVERT!!!
(haha, særlig med den kontoen!)

Gerd, p, sa...

Kjempe fin leilghet dere har i Tyrkia da , det fine taket.Sakna deg på klubb i går.

Elisabeth sa...

Flott leilighet dere har!
God helg ønskes deg og dine.