onsdag 11. juni 2008

Lei av regn....

Da Gud var ferdig med å skape Romsdal, tittet han ned på skaperverket og sa : "Perfekt ! Dette skal jeg vaske hver dag ! "

Greitt med renslighet...men alt med måte! Nå vil vi ha mer sommer !

7 kommentarer:

liven sa...

Nydelig bilde du!!!
Ja nå kan det godt bli sol igjen!!
Pleier å besøke Mehmet et par ganger når vi er der!! Han er så koselig!! Greit sted han har men litt i bakevjen sant.....
kos deg!!

Gerd, p, sa...

Heilt enig ,no har han vaska nok, det er slik på disse trakter at når det først byrja å rengne så slutta det ikke ,vi har planer om å ta ein tur til Røra i helga ,håper at det blir bra vær.Ha ein fin kveld neom Røhugen.

Elisabeth sa...

Enig med deg, men nå kan jeg i hvert fall male jenterommet (ferdig med første strøk) og male møbler i garasjen med god samvittighet. Vi reiser på ferie om et par uker og vel så det, DA bør det bli sol i allefall. Dette er straffen for at vi fikk så mange dager med sol vet du. "Han" må jevne det ut igjen virker det som.

Kos deg inne i varmen!

liven sa...

Heisann!! Kan drikke en efes for dagen for deg jeg......
skal huske å hilse de....Emrah er vel å reker på stranden i år også tenker jeg:O)

Fikk nettopp telefon fra Ving og flyet er utsatt i 9 timer:(
Det var dritt!! Betyr at vi må reise midt på natten.........
Ja ja.....det er ferie!!!!!!!!!

marita sa...

Ja han vasker og vasker , blir no aldri ferdig heller!!!!
Tar du på deg og brodere bunad sjorter til andre ? Sandra skal ha samme bunad som meg , men vi har ikke funnet noen som kan brodere skjorten. Kanskje du vet om noen ?

CIELO sa...

Hi Grete...came by to wish you a delightful weekend, and to tell you that The House in the Roses is having a garden party and would love to see you participate... come see and show me your garden!

Hugs, and a blessed weekend to you

Cielo

-Mitt lille rede- sa...

Godt sagt du! Fint bilde av nydlige Molde. Ikke lenge siden vi var en tur på varden en sen kveld her, og knipset mange bilder både ned mot byen og utover mot solnedgangen utti Fræna. FOR en utsikt vi har derifra.

Godt du har fått hjem datra di da, kose dere masse! GOD HELG!

-Lene