fredag 27. juni 2008

Uke 26

Så har enda ei uke gått,og regnværet satte sitt gråe preg på de fleste dagene. Mandag var det St.Hans aften,og været her innbød ikke akkurat til noe uteliv. Jeg gjorde som tradisjonen tro,kokte rømmegrøt til hele familien. Ikke alle hadde anledning,men vi ble da 9 rundt bordet. Oppskriften på grøten har jeg etter min mor,som så lang tid bakover som jeg kan huske , alltid kokte rømmegrøt St.Hans aften. Etter mine barns utsagn er det den verdens beste:)...den går ihvertfall ned på høykant. Ellers så foretrakk vi hjemmekveld istedet for feiring sammen med de andre fra bygda....håper på finere vær neste år.

24. juni hadde Charlotte og Maria 5 års dag. Ettersom Nina & co lever i fullt virvar i Paradiset,måtte jeg som den "snille" bestemora bake kaker og stelle i stand bursdagsselskap. Tvillingene er noen skikkelige jåledukker,og spesiellt Charlotte kunne sikkert tenkt seg å være prinsesse på heltid. Med Mona som fotograf ,fikk jeg tatt disse "typiske" bildene av jubilantene.De har fått en tidlig interesse for klær,og jubelen sto i taket da pakkene inneholdt flere sett med skjørt og topper + tilbehør.
Som seg hør og bør,måtte vi ha kake med 5 lys. I ettertid ser jeg at jeg burde kanskje tatt meg litt bedre tid med pyntingen,men pytt pytt,det viktigste for tvillingene ,var å blåse ut lysene SAMTIDIG,noe som var litt vanskelig. Etter tredje forsøket lyktes de endelig :)

Nathalie skulle være igjen her hos meg mens mamma Nina tok seg en ny tur til Trøndelag for å hente mer flyttelass. Det er ikke så ofte Nathalie får være her alene uten tvillingene,så nå fikk hun ha bestemor helt for seg selv noen dager. Må understreke at mine kjære barnebarn ikke tvinner meg rundt lillefingeren, nei jeg er vel heller en "streng" bestemor,tenker jeg.


Da var det helg igjen, og håpet om noen solrike dager på verandaen er der fortsatt.

Vil ønske alle en fortsatt god sommer!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Veldig pene jenter. Tipper Nathalie koset seg hos Bestemor ja.
Fint å høre at det finnes strenge bestemødre der ute også. Du er vel ikke direkte streng, men barna trenger grenser. Besteforeldrene til barna mine gir lov til "alt" og det har ført til noen heftige diskusjoner av og til.
De bryter jo ned enkelte ting vi foreldre kjemper for hver dag.

God helg!