søndag 8. juni 2008

Sommerhelg.....

Denne helga har vært strålende så langt, og har bestått av sol, husvask, barnebarn , reker og en del slaraffenliv og kos. Idag er det søndag, overskyet og 20 grader, og jeg har lyst på Moldekamp etter å ha levert barnebarna til mamma Nina. De siste dagene har Rhododendronene sprunget ut i all sin prakt. Jeg har flere forskjellige , men enda flere farvenyanser står på ønskelisten.
Nydelige da!
Egentlig så er jeg ikke såå begeistret for oransje blomster,men denne lille valmuen liker jeg likevel....den må ha fått sin farge fra solnedgangen :)
Etter å innsett at takt må smøres og huset beises, var det bare å komme igang med vasking, bort med mose .svertesopp,støv og skitt! Guben lider ikke av høydeskrekk og tok seg av vaskingen oppe i høyden ( HMS....hmmm),mens jeg satt nede på verandaen og formelig beit negler.

Charlotte og Maria skulle komme på overnatting ,mens mamman pusset opp Paradiset. De hadde vært med tante Linn i fjøset,så da var badekaret første stopp.

Charlotte <3

og Maria <3
Etter barnebarna hadde sovnet etter en strevsom dag,var det tid for reker på verandaen. Hvitvinen manglet ,den hadde vi nytt tidligere i uka i en av de varme fine kveldene,hihi.
Linn og Daniel var hjemmom og satte pris på mammas oppvartning.
Charlotte koser seg i sofaen,der hun får lov for bestemor å se på tegnefilm. Bestemor er vel snill :) og det synes sikkert Maria også :)
I morgen kommer endelig Tonje hjem etter nesten 10 måneder i USA. Skal bake yndlingskaka, mandelkake med gul krem ,og så skal vi kose oss med Taco,noe hun har savnet der borte.
Ha en flott søndag alle sammen !

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Fine bilder, vi har jammen hatt fine dager nå.
HMS ja, lite av det her ser jeg. Godt at det gikk bra da og at han ikke ødela hele sommeren med knekt fot og hand. Det kunna jo fort ha skjedd.
Kos dere masse i morgen når Tonje kommer hjem. Det blir nok kjekt, tenker jeg!

Ha en fin uke, klem!

Gerd, p, sa...

JA RHODODENDRON ER FINE NO ,EG HAR NOEN AV DISSE EG OG .HER ER DET AKTIVITET SER EG.EVA BRITT HAR VERT HJEMME I HELGA ,HO SKULLE PÅ KAMP HO OGSÅ.REKER HØRER SOMMEREN TIL .MEN NO ER DET VEL SLUTT MED GODVÆRET ,DET BLIR VEL KJEKT Å FÅ TONJE HJEM IGJEN,VI VAR PÅ GOSSEN Å GRILLA I GÅR,HA EN FIN KVELD

LoneK sa...

Se ut til at dere har hadt en super helg alle sammen.

Ønsker deg og dine ei flott uke.

Klæm

liven sa...

Så fin helg du har hatt da!!
Ser ut som du har hatt det koselig!!

Fine bilder.....mine rhododendron er på hell nå! Gikk litt fort nå p,g,a. tørken!!
Nå er peoner og roser begynt å blomstre.......roser allerede!!
Så her er nok alt ferdig når vi kommer fra Tyrkia.

Ha en fin søndagskveld og kos deg med datteren:O)

Elisabeth sa...

Ligger en "gave" til deg i Bloggen min.

Klem

CIELO sa...

Oh my, those flowers are gorgeous, but those sweet little angels, Charlotte, and Maria are my favorites... God bless them!

Hugs

cielo

NinaS sa...

Herlige bilder!
Mine er ikke like flotte etter denne helga!
.....
Hilsen en sliten, men lykkelig datter.