torsdag 18. desember 2008

Vask og krøll

Da er jeg vel så og si ferdig med det som skal nedvaskes til jul. Det trengtes enkelte steder ja ,da gardintrappa brakte meg inn i en verden av spindelvev (uhu),da spesiellt i gangen der det er dårlig med lys. Vel vel, nå er det ihvertfall rent i de fleste rom, og jula kan komme. Et årvisst foretak,er å gi plantene et realt "julebad", men det ser litt magert ut på bildet da, ikke alle fikk være med. Likevel ,jeg har ikke så mange planter lenger, det var litt anderledes første årene i nytt hus. Første året hadde jeg 72 planter som fikk julevask, det var helt fullt både i dusj og badekar, gubben bare ristet på hodet og mumlet : jungel :)
Nå kan jula snike seg inn hos meg også, og all "den gamle" pynten kommer frem. Jeg foreslo hvit jul...Hæ? Flere par øyne rettet seg mot meg og lurte på hva jeg sa....Nei ,her skal det være som det alltid har vært, det er det som er jul hjemme hos mor og far.
Litt nytt er det da....nye krøller :) Skal på julebord , og tenkte at tiden var inne for litt oppshining. Hehe idag da jeg våknet, minte jeg mest om Maria ,slikt hår hun hadde da hun røyk ut av Idol ,hvis noen kan huske det. Men så er jo vi i slekt også da, for å få sagt det. Tror nok håret normaliserer seg etter noen vask...ble ihvertfall fornøyd. Ungene likte det også:)

En ting som bekymrer meg nå ,er alle brannene rundt om. Nesten hver dag hører vi i nyhetene om nye tilfeller med tragisk utfall. Kjære dere alle,vær forsiktig nå når vi er inne i tiden for levende lys. Tenn lys , men la det være under oppsikt, og uten noe brennbart i nærheten.
En ting til...kontroller batteriet i røykvarslerene!


Ønsker alle en riktig fin førjulstid !8 kommentarer:

liven sa...

Heisann grete:o)
"slitan" med nye krøller......så fin at:o)
Her har det ikke vært mye julevask enda....men jeg må nå gjøre litt!!
Kjøkkenet er hvertfall rent...det er jo det verste rommet å ta!!
Kos deg på julebord og ha fine førjulsdager:O)

Elisabeth sa...

Ferdig å vaske til jul vi også. Herlig. Du ble kjempefin med krøller, Grete. Får liv i såta det.
Nå skal jeg bare lage silkekaker, så er jeg ferdig med ALT til jul.

Kjempestilig med de snøkrystallene som seiler over skjermen her. Hvor hentet du de? Bare sånn i tilfelle vi ikke får hvit jul tenkte jeg... Ha-ha

Klem

-Mitt lille rede- sa...

Så fin "header" (hvis det heter det?!... *S*) du har ordnet deg!
Hvit jul ja, syns det er fint med både hvit og rød jul jeg da, en salig blanding her, og også litt lilla etter advent. Men jeg vil gjerne ha HVIT jul ute da, håper snøen kommer og legger seg fint og blir der!
Krøllene såg kjempefine ut de!! Håper du har det kjekt på julebord :-D

liven sa...

God morgen ja:o)
Her er vi tidlig oppe.....tror det må være alderen!!
Våkner kvart på syv jeg.....:o)
Er ikke helt ferdig til jul jeg nei......men nå gjør jeg det jeg gidder og får tid til!!
Sengetøyet skal hvertfall skiftes....ellers blir her ikke jul hos meg:o)

ha en fin søndag Grete.o)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Jula må være som den alltid har vært, ja - sånn er det her i huset også. All julepynt fra "tidenes morgen" må frem. Sånn er det bare - og jeg synes nå det er koselig jeg, også:) Har du tatt permanent? Ble fin iallefall! Håret mitt er 110% krøllfritt, har alltid vært misunnelig på de med bare litt fall i håret! Ja, disse brannene er gyselige. Fint du minner oss på om å være forsiktig - jeg er nummeret før hysterisk når det gjelder talglys. Tenner masse av dem, men sjekker og dobbeltsjekker alltid om jeg har blåst de ut før jeg legger meg om kvelden. Kose deg med denne siste søndagen i advent. Hvor bliver tiden av?? Klem fra meg**

CIELO sa...

God morgen Grete! How good to see you again! I missed you! I'm glad everythings is looking great here! ;)

Merry Christmas and warm wishes from our house to yours.

Cielo

-Mitt lille rede- sa...

Ei riktig god jul og et godt nyttår til deg og dine :-)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

En riktig God Jul til deg og dine:) Juleklem**