mandag 16. mars 2009

Fra tulipaner til hestehov.

Av og til faller jeg for fristelsen til å lyse opp hverdagen med noen planter med blomster på...har bare grønne planter (les: litt tufsete) og det blir litt kjedelig i lengden. Hos meg så må plantene finne seg i noe dårlig stell, så det er en del "gjennomtrekk" Ja nå er ikke en Ildtopp lenger en litt anonym plante, så jeg falt for denn nydelige rosa saken. Når man studerer den på nært hold, er den jo rene kunstverket.
En bukett tulipaner fant også veien ned i handlekorga til helgen. Jeg hadde besøk av barnebarna fra lørdag til søndag, og etter å ha lekt seg ute på ettermiddagen , så kom Charlotte inn med noe som hun gjemte bak ryggen.

"Værsågod bestemor !" En liten barnehånd med en liten bukett Hestehov, slikt varmer et bestemorshjerte.
Vet ikke hva som er finest, en tulipanbukett til en 50-lapp eller en selvplukket bukett av pjuskete hestehov....vet ihvertfall at hun jeg fikk hestehoven av, gjorde det for å glede meg.

I dag er det surt og regn ute, men jeg måtte bare ut å lete etter våren, og her er det jeg fant. Krokusene begynner så smått å komme frem, og snøklokkene har jo stått i flere uker. Joda,så våren er i anmarsj folkens, så det er vel bare å finne trillebår og hagerive og sette igang.(Skulle gjerne hatt en gartner)


Nyeste tilvekst til familien, vi har LÅNT oss katt. Den tilhører Nina,og skal være her en stund til yngstepia her går lei av dyrehold. Fant ut at det var en bedre løsning ,da det kan hende at hun flytter ut snart. Selv er jeg tolerant til dyrehold, men jeg vil ikke ha noe selv, blir for mye prakk når vi skal på ferie ol.
4,7 kg. katt døpt Tigergutt, men som her i huset blir kalt Boris, snill som dagen er lang,veldig glad i mat og kos:)


Ønsker alle som titter innom ,en fin dag.....våren er i anmarsj!3 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Jeg vet iallefall hva som er vakrest; blomster fra en barnehånd! Kjøpeblomster er vakre, men de gis ikke av lubne barnehender som er glade i bestemor:o) Veldig vakkert, Grete - heldig er du! Ha en fin kveld. Klem fra Randi**.

liven sa...

De skjønneste bukettene er de som er plukket av en liten barnehånd!!
Så fint nå som det titter frem i hagen hos deg da:o)
Er det ikke deilig???
Fin katt du har fått lånt Grete....kos deg med den:o)

Ha en fin mandagskveld:o)

LoneK sa...

Koselig med blomster både kjøpte og selvplukkede. Men det beste må være slike små hverdagsgleder som denne hestehovbuketten.

Ønsker deg og dine ei flott uke og gratulerer med lånt katt.