tirsdag 3. mars 2009

Tør vi å håpe?

Omsider har all snøen regnet bort, og jeg er stadig på jakt etter vårtegn. Det er vel ennå ei stund til Rhododendronen står i blomst, men knoppene er der ihvertfall. Jeg ga bjørka fra fastelavnsriset en sjanse til. Fjæra ble plukket av , og det var ikke mange dagene for løvet begynte å sprette ut, og raklene vokste i rakettfart. Det er veldig mye pollen fra slike , men her i huset så har vi ikke noen form for allergi , så de får bare stå og drysse litt til.
I dag så fikk vi endelig sol....Jeg har en egen måte å åpne solsesongen på, jeg åpner verandradøren og setter meg litt innenfor døråpningen, det er jo ikke alltid like varmt ute , ihvertfall ikke tidlig på dagen. Etterhvert så forflyttet jeg meg ut på verandaen....og det var ikke så ille, 10-11 grader tenker jeg.


Appelsin hører med "utelivet", og det går med noen kilo i løpet av vinter/vår.Plantene i vinduskarmen , koste seg også i sola. Med vilje så tok jeg bilde utenfra....hmmm, kanskje jeg må klemme til med vindusvask. Alt vises så godt når sola står på , enda det ikke er så lenge siden sist de fikk en shining.

Vi vil ha flere slike dager som den idag...bare ett å si : Hærlig !


3 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Å, deilig. Nå begynner det helt klart å nærme seg - og du er med på å spre vårfølelse og herlige bilder. Thank you! Ser ut til at du har masse fine stueplanter, og appelsin hører med, ja! Fin onsdg til deg! Klem fra Randi**

Anita Ukkelberg sa...

det blir snart!:)

Elisabeth sa...

Spiste appelsin i går jeg også. Hvorfor er de blitt så vanskelig å skrelle? De var ikke sånn før...
Jepp, begge jentene skal opereres samme dag og mannen er heldigvis hjemme. Han kommer i mårra.

Stilig bilde av deg her. Lito?
Våren er hjertelig velkommen nå!

Jeg får vel fortsette med husvasken...