onsdag 11. mars 2009

Vår og uventet besøk.

Her lukter det av litt vår. Søndag var det litt skiftende med sol og litt skyer. Med tørre fine veier og en møkk skitten bil, måtte vi gjøre noe med det. Hadde en gratisvask på Statoil så den måtte benyttes , så "søndagsturen " gikk inn til Molde, 25 min.unna.
I Molde har vi vel Norges mest spesielle hotell, Rica Seilet, sikkert tegnet med innspirasjon fra det enda mere spesielle Burj Al Arab i Dubai . Enklere standard på vårt hotell, men så er det jo også en tanke billigere å overnatte........
Måtte bare ta et bilde der det koste seg i vårsola med alle sine vinduer. Bilen ble vasket...og duuu så ren den ble! Etterpå ble årets første softis på det lokale skisentert,Skaret.
Mandag var akkurat slik som den pleier å være,med noen doser av det daglige gjøremål...og litt strikking og kaffe innimellom. Så jeg satt behagelig i sofaen og koste meg med strikketøyet, da det plutselig kom en mann inn døren uten å ringe på. "Is this house for sale?" var det første han sa.....og holdt et kamera foran ansiktet. Jeg så vel omtrent ut som jeg var ramlet ned fra månen, helt til jeg forsto at jeg hadde fått uventet besøk fra Alanya. Vår gode venn ,Ismet, var på gjennomreise , og sammen med vår nabo i Oba, Atle fra Molde, ville de komme på uventet besøk. Gubben visste om det og ville si det til meg , men det fikk han ikke lov til, de ville overraske...og det greidde de ,for å si det mildt.

Kjempeartig å få Tyrkiabesøk, men hadde jo ønsket å få vite det på forhånd, så jeg kunne servert noe annet enn bare kaffe. Det er forresten Ismet vi kjøpte leiligheten av i Alanya.

Det er nesten to år siden vi ordnet til loftstua, men jeg hadde aldri dillet meg til å henge noe på veggene,inntil i går. Jeg har rammet inn to rosebilder fra en kalender av Arne Strømme. Han har vært kåret til Årets fotograf flere ganger og har også mottatt en rekke priser og utmerkelser.
Har flere rosebilder som vil pryde veggene etter hvert, jeg må bare kjøpe flere rammer.


Nei nå venter flere gjøremål, det handler som så veldig ofte ,om klær....skitne ,våte ,tørre ,rene...her i huset så går ikke klærne av seg selv fra skittentøysdunken til ferdig sammenlagt i skapet ,hmmm.

Ønsker alle som kikker innom en strålende flott dag!
9 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Du og du så fine bilder! Og besøk fra Tyrkia på blanke formiddagen, ikke rart du ble en smule overrasket. Så moro! Jeg har vært på Seilet og der er det lækkert - nydelig utsikt, bl.annet. Kos deg videre med uka, sannelig snart hælg igjen! Klem fra Randi**

liven sa...

Hei Grete:o)
Så kjekt med besøk fra Oba da.....det var litt av en overraskelse!!
Kan ikke si jeg kjenner fjeset til han her....men jeg må vise det til resten av gjengen :o)
snart bare tre mnd igjen til vi tar turen nå.......skal jeg vanne blomstene dine der nede???
Åh som jeg gleder meg!!!!

Ha en fin kveld:o)

Malla sa...

Er litt tidlig ute med å ønske god helg, men damen skal ut å lufte seg på tur i helga!

Så fint at du har fått et snev av vår. Virker som det ble en skikkelig kosetur av bilvasketuren.

Kjekt med uventet besøk! De kom helt sikker for å treffe deg og ikke for å spise kake.

Her i huset vasker klærne seg selv, men de går ikke inn i klesskapet selv. Vi har en trådkurv reol på vaskerommet og alle har en kurv hver som de nyvaskede klærne legger seg i, så rart ;o)

Elisabeth sa...

Næææh, så artig med storfint besøk fra Tyrkia. Kan tenke meg du ble ganske paff der du satt.

Nydelige rosebilder. Her har vi nesten bare bilder av ungene på veggene. Stolt vettu... Kunsten å lege barn er vi jo mange som kan. Har bidratt sterkt der du også. Haha, helgehumor!

Uansett, ønsker deg ei riktig god helg!

-Mitt lille rede- sa...

Så kjekt med uventet besøk helt fra Tyrkia da! Skjønner godt du ble overrasket da ja. Og vi kvinnfolk liker nok helst å vite om det på forhånd, så vi kan forberede litt. Men jeg savner samtidig litt slik det var før i tiden. Hvis jeg drar på impulsbesøk selv, så forventer jeg absolutt ikke noe "traktering", da er det kun for å skravle og treffe igjen noen jeg setter pris på.

Godt med vårfornemmelser! :-D

Ha ei riktig god helg.

liven sa...

Tusen takk Grete:o)
Og du....hvordan tror du mitt så ut da?? Men nå ble det jo ganske presentabelt:o)

Ha en fin søndag:o)

Maria sa...

Falt tilfeldigvis innom her. Mange koselige bilder, så legger igjen en hilsen ;)
Ha en fin søndag.
Klem Maria fra Idekroken

Anita sa...

Heihei:) Er det bilder fra den kalenderen du fikk med meg til jul for et år siden?:) De var skikkelig fine i rammer da:)

Blogger sa...

BlueHost is ultimately one of the best hosting provider for any hosting services you might need.