søndag 5. april 2009

Endelig var det vår, og endelig var det sol og mange varmegrader. Blomsterbedene mine trenger sårt litt oppshining,og i dag var det perfekt vær til slike gjøremål. Bedene mine har en tendens til å bli for fulle, slik at alt blir bare et rot, så jeg prøvde å gjøre noe med det , og røsket opp og kastet planter med hard hånd.
Denne vakre blomsten skal såvisst ikke finne veien i trillebåra, Blåveisen er vel en av de vakreste av vårblomstene , synes jeg.

Krokusen kom som et skudd ,og står nå på det aller fineste......


Dette er vår....er det ikke?
Som fortalt i et tidligere innlegg, tok jeg for en stund siden ,gangen fatt. Jeg ville ha den lysere,da de gamle fargene var utgått på dato og dessuten stjal forferdelig med lys.

Nå har det blitt nesten helt hvitt....der jeg er ferdig da. Gangen vår har mange krinkelkroker og dører, som gjør at det ikke er gjort i en handvending å bli fort ferdig. Lister og dører skal utskiftes etter hvert...men det blir når gubben vil, for det greier ikke jeg alene.Så er det påske igjen. Påskepynt er mangelvare her i huset, har de siste årene ikke brydd meg om å pynte så innmari til påske.

Så i år ble det grønne kubbelys, som har akkurat samme fargen som syrinkvistene jeg tok inn til driving for en stund siden.(ser jeg skulle dradd litt i duken...den er nystrøket!)Da vil jeg ønske alle som stikker innom en riktig hyggelig påskeferie. Ikke sikkert alle får like mye flott vær, men det kan være mye en kan kose seg med innendørs også. God helg!

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Flotte vårbilder. Har de grønne kubbelysene der i kjøkkenkarmen jeg også. Har ellers pyntet med en påskeduk på kjøkkenbenken og en på stuebordet. Noe stort mer blir det ikke, bortsett fra ungenes påskeegg og noe pynt jentene har laget i barnehagen.

Ha en fin søndag! Jeg har nettopp kommet hjem fra naboen som tente i utepeisen på verandaen. Koselig!

liven sa...

Herlige bilder Grete:o)
Blåveisen er nydelig!!
Vi har ikke den i naturen her hos oss dessverre.....men får kikke etter hvitveis nå!
Etter det nydelige været i går var det trist å våkne til regnvær i dag!!
Ser så fint ut i gangen din....deilig med lyst tenker jeg!!

Ønsker deg en flott påske og blir det dårlig vær får man nyte fridagene inne!!
Jeg skal hvertfall lese:o)

Malla sa...

Så godt at våren endelig er på plass hos deg. Her har vel også krokusen tittet frem men det er fortsatt for mye vinter synes jeg. Enkelte steder ligger det mye snø igjen selv om de siste dagene med regnvêr har hjulpet på.

Vi har startet påsken med bursdagsfeiring og litt forkjølelse. Har store planer om å bli i form igjen til torsdag for da skal vi sette snuten sørover til Otta.

Ønsker deg og dine en riktig fin påske!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Grønt er skjønt - særlig på denne tiden av året! Blåveis er kjempevakkert, da er det vår, da - når den er kommet opp. Deilige vårbilder her hos deg - ha ei flott påske du også! Klem fra Randi**