tirsdag 14. april 2009

Da var påska over for denne gang , tiden flyr fort. Har heller liten følelse av en "god gammeldags påske" da det var så mange hendelser som ga tid for ettertanke.

For det første så var jeg stort sett alene første del av påska, gubben måtte jobbe.

Dette er noe av det som er arbeidet hans, her er det skifer som er lagt. Å få lagt 40 kvm med skifer, nei se det hadde ikke vært for min lommebok .....Så han tok påskeferie akkurat tidsnok til at vi fikk handle inn mat...er vel i grunnen vant til det jeg da:)

Torsdagen var han i Paradiset og hjelpte til å felle Ninas tuntre, så den dagen ble også tilbrakt i ensomhet....blir etter hvert veldig flink å snakke med meg selv....

Resten av påska har vi kost oss med venner,gjort hagearbeid (spesiellt på lørdag ,da det var 21 grader ute) og hatt middagsgjester. Likevel har det vært en annerledes påske. Lørdagen fikk jeg vite at en av mine klubbvenninner hadde mist mannen sin...og det gir rom for litt ettertanke.

Søndagskvelden fikk vi vite at en eldre mann var savnet ikke langt herifra, og jeg sovnet til lyden av helikopter som lette med varmesøkende kamera. Mandag ble 330 skvadronen satt inn med sitt seaking, og det var nok en 70-80 ute å lette, men uten resultat. Mannen som var på besøk,er ikke å finne noen steder. Jeg håper de finner han, selv om å finne han i livet...det håpet svinner vel ut snart.Litt rart når helikopteret flyr så nært.

Det gledelige er at nå er det virkelig vår.... Blomstene spretter frem, og her hos meg er de fleste blå....elsker blå blomster .
Hvor er humlene vinterstid egentlig ? I humlebolet?Er den ikke nydelig,Anemonen ?


Syrinknopp......


Og Irisen.....


Neste påske kunne jeg gjerne tenkt meg å reise bort, men det er vel noe som dukker opp da også. Nå er ihvertfall årets første tur til Alanya bestilt, så vi skal ha oss en liten svipptur, og en forsmak på sommeren, om en 3-ukers tid.

Ønsker alle noen fine vårdager, håper vi får sol og flott vær over hele landet. Det er på tide å tine opp etter en lang vinter.4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Gubben har vært på Nordsjøen hele påsken, så da er vi to. Han kommer hjem nå på torsdag. Gleder meg.
Mange fine blå blomster hos deg. Nydelig anemone.
Veldig trist når folk dør litt for unge. Det vet jo jeg som mistet pappa da han var 63 år gammel.
Turisten som er forsvunnet i nabolaget ditt er det vel lite håp om å finne i live nå ja. Det første som slår meg er at han har druknet, men jeg håper det ikke stemmer.

Ha en fin kveld.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Ja, det gir rom for refleksjoner og ettertanke når sånne ting skjer. Vi skal iallefall ikke ta noe for gitt, det har livet lært meg iallefall. Har vært mye alene i påsken jeg, også - har ikke kjedet meg, lurer på om jeg begynner å bli einstøing, jeg - kanskje vært singel for lenge?! Anemone er nydelig, og dere er HELDIGE som skal til Alanya! Håper du har det bra på en onsdag, Grete, og at solen skinner på deg! Klem fra Randi**

Nina i Paradiset sa...

Platten ble fin da. Lyst på sånn selv, men trenger litt hjelp med grunnarbeidet først og fremst....
Leggingen skal jeg prøve på selv! ;) (det er lov å lage styggere fuger, nemlig!)

liven sa...

Hei Grete:o)
Vel overstått påske!!
Det ble nok litt spesiell for deg!
Ting blir nok littt forsterket også i slike dager!
Fine blomser hos deg......denne anemonen var jo nydelig:o)
Så deilig å ta en tur nedover nå snart da......om to mnd reiser vi:o)

Ha en fin torsdag......her er det jobb og møte i ettermiddag så et blir en laang dag!!