onsdag 8. april 2009

God Påske!

For over 20 år siden plantet vi en Rosehagtorn i et hjørne av plenen. Jeg hadde ønske om et tuntre, men visste at jeg måtte vente i mange år før det ble noen størrelse på det. Gubben pleide å terge meg litt med dette tuntreet mitt, da det sto i stampe i 10-15 år før det virkelig begynte å vokse....et tuntre skulle ikke være bare 3 m. høyt! Nå derimot er det nesten for høyt, og jeg hadde lyst å trimme det litt. Gubbens teleskoplaster er et glimrende hjelpemiddel når en må 5-6 m opp, og jeg riktig koset meg på søndagens luftige gjøremål , fikk også samtidig beskjært både plommetre og lønn....mye bedre enn å klatre i stige. Gubben skulle forevige meg, og zoomet inn...for at man skulle se hvem det var....Vitsen var (etter min mening) å vise hvor høyt det var, og ikke hvem det var......
Har en mann som spiser flatbrød til nesten alt,bortsett fra ball og pannekaker . Det skal være Korni, og jeg har mange ganger fortvilt over Kornipakken som har veltet over ende i skapet. Når den begynner å tømmes, har den en egen evne til å ikke stå oppreist lenger:( Derfor har jeg nå kjøpt meg en dertil egnet boks fra GG, så nå blir det slutt på flatbrødsmuler i skapet:)

Som mange sikkert vet , så har jeg en kreativ datter ,Nina . Søndagen stakk vi en tur innom Paradiset, og da fikk jeg dette nydelige påskeegget av henne...er det ikke fint? Steinene på fatet, stammer fra stranda "vår" i Alanya.


Med disse to fargerike hanene vil jeg ønske alle som stikker innom en riktig
GOD PÅSKE !

Selv blir det hjemmepåske for meg, krydret med god mat,lesing, soling(!) og samvær med familie og venner.


4 kommentarer:

liven sa...

Hei Grete:o)
Hagtorn er et flott tre som jeg dessverre ikke har!
Lurt med denne fine GG boksen til flatbrødene da......og så dekorativ samtidig...ikke sant??
Flott egg som datteren din laget til deg......og steinene fra Oba.....får vondt i magen jeg:o)
Snart bare to mnd til vi vender nesen nedover der!!

Håper du får noen fine påskedager Grete....og kos deg masse!!!

Anonym sa...

Så fint påskeegg! Og fin boks! Alt fra GG er vakkert, synes jeg. Må le til mannen som tok bilde av hvem og ikke hvor høyt det var! Blir nok fin, Hegtornen, etter en runde hos frisøren:o) Håper på solrike dager for deg og dine, NYT påska! Klem fra Randi**

Elisabeth sa...

Kjempefin boks fra GG.
Etter at Maja insisterte, kjøpte vi faktisk noen lignende pyntesteiner da vi var på Vestnes. Nå har hatt de på et fat sammen med et gigantisk gult kubbelys. Pynter skikkelig opp.

God påske til deg og gubben!

MITT FARGERIKE sa...

Vil ønske deg og dine god påske frå ytre støk. Vi ønsker oss sol og østavind for da er det stille er ute.
Deilig med vår og blomster...