torsdag 18. juni 2009

Et gløtt av sommer!

I går,endelig, ble været til "å leve med". Etter mange dager med kald vind,og sol og regn om hverandre, så var himmelen blå og lite skyer på himmelen. Hadde ikke noe særlige gjøremål, så jeg benyttet finværsdagen til et besøk til Nina og barnebarna i Paradiset. Ble litt rusling i hagen hos den hagegale og en koselig stund på verandaen med kaffe og boller der praten gikk naturlig nok veldig mye om ungene og andre planter. Blir litt smittet av Ninas hagedille, og det førte til litt ompotting av planter etter at jeg kom hjem igjen.


Den hittil lave kveldstemperaturen på ca 6 grader, har gjort at vi ikke har oppholdt oss der ute etter sola har gått bort, men i går kveld viste gradestokken 17+, og da ble vi sittende nesten til klokka 11. Deilig å bare sitte der og høre på fuglesangen og på den tiden er det heller ikke mye forstyrrende biltrafikk.


Lenge var ikke Adam i Paradis,så idag våknet jeg av at det regnet ,uff! Håper imidlertid at varselet på Yr.no slår til...for da skal det bli ganske bra fremover. Må være optimist !3 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Koselige bilder!
De jeg tok av deg og Maria var ikke så heldige, for den andre var "sovende" der motparten var våken!
Send en kopi av det du har da!!!

Tror det blir Roseby en liten tur i dag, men det er ikke jeg som skal ha noe nytt denne gangen! ;)

Håper været blir bedre i helga!

Klem!!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Ja, optimister må vi være! Litt sol her, og faktisk ganske bra temperatur - og akkurat nå sa de på radioen at det skal bli stigende temperatur. Det blir dette, sjø! Fin torsdag!

-Mitt lille rede- sa...

Hei
Jeg er også veldig giret på sol og sommer, så nå håper jeg det blir finevær hele helga - i første omgang, så kan det bare vare og vare hele sommeren ;-)

Håpe du får ei riktig fin helg, kose deg!

Klem fra Lene