fredag 12. juni 2009

Sommer ??

Skriver 12.juni idag....og jeg venter fortsatt på sommeren. Etter noen fine dager i mai, så ble juni en skikkelig nedtur. Fordelen er at det er "noen andre" som tar seg av hagevanningen. Innimellom er det ganske greitt, men slenger innom Yr.no av og til, og da synker håpet gang på gang. Heldigvis så har de meldt værre enn det egentlig har blitt, men været har de siste ukene vært temmelig stabilt ustabilt.
Det har vært en salig blanding av sol og regn , det har skiftet på bare noen minutter. Nå MÅ vi snart få sommervær,og varme fine sommerkvelder så vi kan tilbringe kveldene ute på verandaen, tv'n har jo snart ferie med alle sine repriser og dårlige programmer. Men vi vil jo helst slippe å ha på termodress når vi skal sitte ute, så nå vil jeg at en varm fønvind skal bre seg over hele landet. Det er jo dette vi venter på gjennom en lang vinter....og nå er det ikke lenge til det snur heller . Tror jeg skal trosse været i helgen likevel, sveive frem markisa , sette på terassevarmerne,ta på myggspray og varme klær (inkl pledd) og sette meg på verandaen med en cognac....det er jo noe som heter at det ikke er dårlig vær bare dårlige klær. Regner med at gubben vil holde meg med selskap, han venter også på "utelivet".

Ha en flott helg!

10 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Ja, bor vi i dette landet, må vi bare kle oss etter været og finne oss i stabilt ustabilt vær. Kan jo være koselig på terrassen uansett? Cognac og terrassevarmer - synes det høres alldeles supert ut, jeg! Ha ei flott helg, Grete! Klemmer**

liven sa...

Hei Grete:o)
Uff ja...været er man opptatt av på denne tiden av året!!
Solen skinner her og bedene er knusktørre....men det blåser iskald vind!!
Nå må jo jeg slutte å klage.....snart blir det vel varmen jeg klager på!!
Men da er det jo bare å dyppe meg litt og ta en kald efes....så er det bra vet du:o)

Ønsker deg en fin helg:o)

Nina i Paradiset sa...

He he...
Ser ut det er photoshoppa det bildet av Skoften!

Nina i Paradiset sa...

Men jeg vet at det ikke er det! ;)

Grete sa...

->Nina : nei har ikke gjort noe med det bildet over Skoften. Ble tatt gjennom bilvinduet(i fart)den dagen vi kom fra dere på tirsdag.Da hadde det vært et forferdelig vær her med lyn og torden....så vi slapp unna det :)

Laila Anita sa...

Jeg vil ha sommer også! Da jeg gikk fra bussen og bort til jobben i dag var det skikkelig kaldt!! Og vi skriver snart 20.juni!! Nei, nå må temperaturen komme!

Gerd, p, sa...

uff å uff dette er ikke det vi har venta på nei,det er så kalt,hadde eg ikke hatt ein syden tur å sjå fram til, så hadde eg grove håla he he.VI VIL HA SOL.

Elisabeth sa...

Jeg håper at vi i september/oktober kan sitte og mimre over alle de solfylte dagene fra sommeren 2009.

SOLklem

liven sa...

Hei Grete:o)
Håper solen er kommet til deg nå da!!
Her skinner solen men det blåser iskald vind!!
Bedene er knusktørre så jeg driver å vanner om kveldene!!
Men nå får det bare være for snart ligger jeg på østre strand:o)

ha en fin kveld:o)

liven sa...

hei grete...ja da var dagen kommet.o)
skal tenke på deg og drikke et par efes:o)
hva er gateadressen på hytten din da!!
sånn at jeg kan kikke å se at alt står bra til:o)
kos deg:o)