tirsdag 20. oktober 2009

Bursdag , kreativitet og smerte.....

Når en har fem barn og fire barnebarn ,er det naturlig at mye av livet dreier seg om dem. Det blir noen bursdager i løpet av et år, og det er jo koselig å samles og feire jubilanten. Sist hos oss var mitt eldste barnebarn,Nathalie som ble 11 år nå den 15. okt. Tiden raser avsted, for jeg synes det ikke er så lenge siden hun ble født. Det ble en dag med blandede følelser hos meg, jeg ble bestemor på ettermiddagen...og samme kveld døde min mor. Det er vel sorg og glede som går hånd i hånd.... Lille Leon Alexander skal døpes på søndag, og jeg ble spurt av Nina om jeg ville lage dåpskaka..ja hun tok det sikkert for gitt,hihi.
Syns det er morsomt å lage blomster og stæsj til kakepynt. Hadde på forhånd innmari hodepine i dag pga betennelse i en tann, men da jeg kom igang med farge og fondant som jeg bruker til blomster, ble hodepina blåst bort.
Nå skal det hele stå til tørking til lørdag, da jeg skal lage selve kaken. Bestandig så er det teksten som er det største problemet...jeg "suger" på skriving, skjelver gjør jeg også,hehe.

I dag skinner sola, men det er kaldt i været, brrr! Jeg får vel pleie min syke tann med pennicilinen jeg fikk av tannlegen i går. Hadde jeg hatt han tilgjengelig lørdagsnatta, hadde nok tanna blitt røska ut. Fortvilt når ikke paralgin virker engang...det gjør nå ikke det på betennelse. Men nå blir det rotfylling, en død nerve gjør at dette kan gjenta seg...og DET vil jeg ikke ha igjen en gang til.


4 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Oj, så flink du er til å lage kakedekor og stæsh, da! Skjønner godt at Nina tar for gitt at du står for dåpskaka jeg...Kjempesøtt bursdagsbarn er det bilde av oss - tiden bare flyr avgårde,den, det er bra sikkert - det gjelder å henge med i svingene best man kan:o) Flott høstvær her nå - nydelige farger og deilig sykkelføre! Ha ei fin uke videre, Grete. Klem fra meg**

liven sa...

Tenker du får dette fint til Grete!!
ser så søtt ut at!
Kjedelig med vonde tenner....det kan jeg love deg at jeg har hatt!!!
En tannlege som ikke gjorde jobben sin gjorde at jeg fikk et H.......
Men det er fikset heldigvis.....og jeg håper jeg slipper flere rotfyllinger noen gang!!
Ha det bra Grete:o)

Nina i Paradiset sa...

Gleder meg til å se hvordan kaken blir, for stæsjet til den er bare kjempeflott!!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Tusen takk for at du ville være med å feire mitt lille jubileum, utrolig koselig...
Den dekoren til kaka ser jo kjempeflott ut... skjønner godt de ville at du skulle lage den jeg, har selv 5 barnebarn - å det er så koselig...

Ha en super søndag, og lykke til med småttisens dag...