tirsdag 29. desember 2009

Romjul

Da lakker og lir det til at 2009 er historie. Bare noen dager til nå , så feirer vi at et nytt år begynner. Selve julen er over,og de fleste av oss nyter romjulen i fulle drag. Juledagene gikk så fort, og det var lite av dødtid. Vi har spist og spist ! Vi har hatt familien på middager og julefrokost, vi har vært i middagselskap og på underholdningsfest, vi har hatt venner på besøk og hele tiden har vi kost oss skikkelig. Dette er julen for oss..og ennå er det enda noen dager til hverdagen er her.I år fikk vi jammen julesnø også,spesiellt de siste dagene har det lavet ned. Og mer skal det bli :)

Julen er vel tiden for levende lys, og det brenner en hel masse hele tiden...veldig koselig !
I morgen må vi kjøpe inn til årets nyttårsmiddag, har i alle år brukt sodd med løksaus, så jeg trenger ikke å prøve meg på noe annet, da blir det ramaskrik !

Er litt spent på om vi er innesnødd i morgen....Vårherre arbeider med saken......

2 kommentarer:

liven sa...

Heisann Grete!!
Ja julen har vært slik den skal ikke sant....med masse snø :o)
Her er svinkaldt nå! Tilogmed her som vi bor så nært sjøen er det 10 minus utefor gatedøren!!
Høres ut som du har hatt en fin romjul også og det er viktig å holde på tradisjonene i matveien!! Her er det også slik :o)
De siste dagene ghar her vært mye farting på kveldstid så i kveld vil jeg roe ned i sofakroken!
I dag er det en spesiell dag for det er 11 år siden min far døde. Skal gå på kirkegården med lys og blomster og er glad været er fint!

Ha en fin dag Grete :o)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Ja, i åpr ble det hvit jul til gagns - og det er så vakkert! Men, snøen kan gjerne forsvinne når julen er over! Ser ut til at du har hatt fine dager sammen dine kjære - som det skal være når det er jul! Jeg ønsker deg et Godt Nyttår, og takker for et koselig bloggeår. Vi blogges videre, håper jeg! Klem fra meg**