søndag 6. desember 2009

Adventsfrokost.....

Så er vi allerede kommet til 2. søndag i advent. Tiden går så fort,og jeg lurer på om jeg "har sovet i timen", for midtuke eksisterer ikke lenger. Det er mandag....og helg ,så vips ,der var den uka over ! Så tenner vi to lys ikveld.........

Her i den lille bygda vår,har vi hatt en tradisjon som kanskje er litt unik. I mange år har bygdafolket vært samlet til adventsfrokost første søndag i desember, og i år for første gang i vårt nyoppussede grendahus. All ære til de som i alle år har stått bak arrangementet, de har pyntet,gjort innkjøp og bakt haugevis av rundstykker og horn...de gjør en stor innsats for at vi i bygda skal ha en kosestund en søndag formiddag før jul.

Hærlig frokostbuffe',......

Kan tenke vi var sånn omtrent 80 stk med smått og stort. Det bilde ikke viser noe særlig,var alle småbarna fra 2 mnd og oppover. Det har blitt tradisjon at de som er utflytta,tar turen hjem akkurat den helga ,så neste år håper jeg at mine barnebarn også kan være med.
I uka som kommer,blir det baking av julekaker som står på programmet. Er for tiden billøs også, så det passer bra å fordype seg i kakeoppskriftene...kommer ingensteder uten bil så :)

4 kommentarer:

trønder sa...

Høres ut som en veldig hyggelig tradisjon!
Ha ei fin uke uten alt for mye stress!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

For en utrolig koselig tradisjon! Dette er noe små steder er mye flinkere til enn de store byene. Den betyr nok mye for mange, denne dagen. Skal ha bakeuke du, da - ja, det er godt med alt som er unnagjort! Ha ei fin uke, Grete! Klem fra meg**

Nina i Paradiset sa...

Vi møter nok opp mannsterke vi, til neste år!
Kjempekoselig tradisjon!

Ligger en utfordring til deg i dagens innlegge i bloggen min!

liven sa...

Hei Grete :o)
Dette var en koselig tradisjon!!!
Vår bygd er blitt så stor at den visst har søkt om bystatus....
Koselig adventpyntet hos deg!!
Køben var bare så koselig...og har lyst å bestille ny tur igjen!
Får se til våren....men skal jo også til Oba ! Det blir som vanlig i juni. Har dere fått solgt der nede eller???

Ha en fin dag og kos deg med noe godt:o)