fredag 14. mai 2010

Endelig sommerstemning !

Nå har jeg også oppdaget sinksprayen, eller dvs min mann. Jeg hadde et gammelt "klatreblomsterstativ" som var så rusten og stygt. Jeg grundet en stund på om jeg skulle kaste det,men jeg trengte det til mine blomstererter,så da spurte jeg mannen om han hadde noe råd. En stund etter kom han inn med et sinksprayet stativ og med en boks svart bengalakk, men jeg syns det var topp med kun sinken...og da ble det sånn.... Også min tidlig barndoms jerngryte ,fikk samme behandlingen....den skal jeg fylle med rosa nellik ,tenker jeg .
Idag (og igår) har vi hatt hærlig varmt vær,og da tok jeg sjansen å plante i verandakassene...
Margeritter,blå hengelobelia og en vakker hengeplante Silver Falls, det tror jeg skal bli fint til vårt rødmalte hus.
Nå begynner tulipanene å sprette ut,først de lave og så kommer de etter hvert....nå blir det bare finere og finere ute ...håper ikke frosten kommer å ødelegger alt !

Om et par dager er det 17. mai og nå henger bunadskjortene til meg og to av mine døtre nystrøkne og fine og bare venter på den store festdagen! Her blir nok barnebarna en stor del av dagen,og vi vil være sammen med dem på skolen og etter det ,grilling i Paradiset sammen med familien. Vi ønsker oss flott vær...ingenting er tristere enn grisevær på en nasjonaldag !

2 kommentarer:

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Ja, nå begynner det å ligne på noe! Nydelig vakre blomster du har plantet, og nå må da bare frosten ha gjort seg ferdig for i år?! Og det du har sprayet ble flottings, oppussing og gjenbruk er tingen! Ha en strålende 17. mai - x fingre for sol og varme! Klem**

xxxl sa...

Hei :) så koselig at du stakk innom bloggen min også.

Ja nå har vi virkelig følt at sommeren har kommet, men i dag ligg tåka tykk her hvor jeg bor... ser jo rett oppi visnes kalk her jeg bor, men i dag ser jeg ikke bruddet for skodda ligg tett i fjellet. Men dagene har vært nydelig nå siden torsdag.. kansje blir de bedre etterhvert.

Så fine blomster du har fått planta ut.. venter litt til jeg før jeg planter ut noe.

Ha en kjempe fin 17 mai og så håper vi været blir kjempe bra.