tirsdag 18. mai 2010

Familekos...........

Jeg er så heldig å ha mine 4 barnebarn bare en halvtimes vei unna, og da er det selvfølgelig at vi tar turen på deres skole for å feire 17.mai. I alle de år har vi vært på skolen der våres barn gikk, men nå som alle sammen er voksne, blir det nok at vi følger barnebarna. Foreløpig så er det bare de 4 i Paradiset...men etter hvert så er nok sjansen at det blir flere rundt om, og da må vel vi besteforeldrene gå på rundgang. Det var Leons første 17.mai og han var i storform. Veldig mye å se på og gjorde store øyne da skolemusikken spilte opp...kanskje han blir en fremtidig musikant...?
Været var ikke helt topp,så det ble inneliv både på skolen og etterpå under familiemiddagen. I mange år har vi hatt den tradisjonen å grille etter feiringa, selv om det ikke alltid har vær vær til å spise ute. Så også igår...det var for kaldt å spise ute !
Vi hadde en flott dag med nesten hele familien,kun yngstejenta og sønnens samboer manglet, men jeg håper at neste år kan vi være fulltallig. Her er det ihvertfall ikke snakk om å stå i matkø på en kafe el. restaurant, nei vi vil gjøre som vi har gjort de siste 25 årene,grille om det så snør :)

1 kommentar:

Gamleheksa sa...

Så fine barnebarn!