mandag 3. mai 2010

Kom mai du skjønne milde......

Sitter og undrer meg over været, vi har nesten alle årstider hver dag! Sol, regn, hagl og snø,alt på bare noen timer. Stakkars blomster og spirer....de har det ikke godt for tiden. Og ikke jeg heller, har faktisk vurdert om jeg skulle ha bikini under regnklærne...så fort skifter det.
Trollhasselen er like før den spretter....
Primulaen står vel litt bedre enn krokusen som henger der helt sleip og slapp etter alle hagl og snøbygene .
Anemonene knip sammen "auan",og prøver å stå mot været.Gleder meg til det blir sol og de åpner seg...de er så vakre !
Slik så det ut tidligere idag...3.mai !!! Helt utrolig, har mest lyst å gå i hi !
3 cm nysnø på 5 minutter.....er jo ikke helt gira på ny istid, men jeg begynner å lure....
Jeg var å kjøpte noen tomatplanter i går ,og de måtte i jorda i drivhuset. Ikke verre temperaturen der da,men jeg syns det nesten var grusomt å gi dem kaldt vann. Til og med marken var slapp og treg....det var like før jeg tok den med inn i varmen,hihi.
Så nå har jeg bestilt sol og fint vær over hele landet, akkurat det trenger vi ! Tenk å kunne gå ut lettkledd,uten regnbukse og tykk jakke. Mulig at jeg ligger og slanger meg på en solseng om en måneds tid ,bruker jo å ha en maitur vanligvis:)

3 kommentarer:

asbjørg sa...

Skjønner ingenting jeg,her drukner blomstene i nysnø!Huffameg!!

Gamleheksa sa...

Huff dette været er ikke greit. Akkurat nå kommer det noen snøfjoner utenfor her også. Det er på tide at vær-bestyreren blar om kalenderen sin til mai nå ;)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Vet du, etter de hadde klimakonferanse i København før jul har det vært istidtemperaturer her i byen - og de diskuterte global oppvarming! Global what?? Det er mye større fare for ny istid! Jeg sitter her med fleece og fryser og er mektig LEI av snø og kulde! Men, det er håp i følge yr, og denne gangen skal de ha rett! Kos deg som best du kan i møkkaværet, blomstene står no han av, ser det ut til! Klem fra meg**